Omiljeni dečji voditelj bez trunke milosti za nasilnike: Da je Mika silovao moju ćerku, ubio bih ga!

Taj pedofil nikada ne treba da bude na slobodi! Tog čoveka treba strpati u zatvor i tamo ga držati najmanje 40 godina. Radulovićeva je učinila jedno veliko dela, poručuje Predrag Vuković Peđolino

Peđolino i Mika Aleksić, Foto: Alo/ Ilustracija

Predrag Vuković Peđolino kaže da bi nasilnicima koji siluju žene presudio po kratkom postupku! Omiljeni dečji voditelj zgrožen je zlodelima koja je činio Miroslav Mika Aleksić i poručuje da bi ga ubio da je nešto loše uradio njegovoj ćerki Jelisaveti.

Svaka kazna je mala

- Da je Mika silovao moju ćerku, ubio bih ga! Tog čoveka treba strpati u zatvor i tamo ga držati najmanje 40 godina. Čujem da mu je zaprećena kazna od 12 godina, a to je premalo! On je pedofil, a oni nikada ne treba da budu na slobodi! - priča Peđolino i napominje da nikada nije podržavao Mikine metode u školi glume "Stvar srca":

- Mnogi roditelji su tamo gurali decu da bi posle imali prođu na FDU, gde radi Mikina žena. Nikada svoje dete ne bih upisao u školu u koju ne mogu da dođem posle časa i razgovaram sa učiteljem, profesorom. Srećan sam što svoju ćerku nisam vodio kod Aleksića, već u školu glume kod Snežane i Neše Nenadovića. Sa njima sam razgovarao posle svakog Jelisavetinog časa glume i to tako treba.

Peđolino otkriva da je jednom prilikom pretukao pedofila koji je napastvovao devojčicu.

- Lično sam nokautirao jednog pedofila koji je u prevozu uhvatio devojčicu za dupe. Sastavio sam tog čoveka sa zemljom. Drago mi je što sam tako postupio i uvek ću da zaštitim decu. Užasno mrzim i pedofile i silovatelje jer su bolesni i treba ih izolovati. Ne daj Bože da ikada sretnem Miku ili nekog takvog.

Niko ne izmišlja

Čuveni dečji voditelj svim srcem je podržao Milenu Radulović i Ivu Ilinčić, koje su javno optužile svog učitelja glume za silovanje i zlostavljanje.

- Radim sa decom 38 godina i imam prava da govorim na ovu temu. Apsolutno podržavam sve Aleksićeve žrtve. Svi znamo ko je Milena Radulović: ona ima imućne roditelje i ne mora da juri koru hleba i nema razloga da bilo šta izmišlja. Učinila je jedno veliko delo za sve, spasila je neke buduće generacije. Sasekla je namere svakog silovatelja - zaključuje Peđolino.

Minja Subota: Mika je znao koga može da zlostavlja

Dečji voditelj i kompozitor Minja Subota smatra da je Miroslav Aleksić pažljivo birao svoje žrtve.

- Znao je koga može da zlostavlja. Verovatno je tim devojkama obećavao upis na akademiju i govorio im šta moraju da urade zauzvrat. I sada umesto da imaju lepe uspomene iz njegove škole, devojke moraju da se bore sa stravičnim traumama - kaže Subota, i dodaje da Aleksić nije bio nikakav stručnjak za glumu kao što se decenijama verovalo:

- On nije stvarao talente, već je talentovanu decu vrbovao i zloupotrebljavao.

BONUS VIDEO

Više o sličnim temama čitajte OVDE!

Povezane vesti

 • Korisnik: xXx
  23/01/2021 - 12:51
  Peđolino, pa vi osudiste čoveka bez ikakvih materijalnih dokaza, pustite pravosuđe da radi svoj posao i dokaže da su tvrdnje devojaka istinite, pa kad se utvrdi, onda ću vam se i ja prudružiti u linču.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi