nesreća, Inđija
Printskrin
nesreća, Inđija

Printskrin

nesreća, Inđija, Foto: Printskrin

Kako navode pojevini mediji, osumnjičeni nije ni pokušao da se brani pred sudijom jer svi dokazi upućuju na to da je on izazvao nesreću koja se dogodila u nedelju oko 8.30 časova na jednoj raskrsnici u Ulici kralja Petra u Inđiji.

- Osumnjičeni je vozeći automobil marke "audi" iz pravca Stare Pazove brzinom od oko 150 kilometara na sat ignorisao crveno svetlo na semaforu i direktno naleteo na "reno" u kome su bili desetogodišnja devojčica i njen deda koji je od siline udarca preminuo na licu mesta – objašnjava izvor.

PROČITAJ JOŠ:

Dodaje i da je Vladimiru P. odmah po privođenju u policijsku stanicu uzeta krv radi analize te da je utvrđeno da je vozio sa 2,12 promila alkohola u krvi.

Bolnica

Tanjug

Bolnica, Foto: Tanjug

- Očigledno se vraćao iz provoda jer je bio totalno pijan a postoje indicije da je bio i pod dejstvom droge ali za to još čekamo rezultate. Prvo je delovao potpuno odsutno, što od alkohola, a možda i stresa zbog saobraćajke. Posle izvesnog vremena mu je i pozlilo i počeo je da povraća, pa su morali da intervenišu lekari. Verovatno mu se to desilo kada se otreznio i shvatio šta je uradio - priseća se detalja nakon nesreće.

Kako je rečeno u novosadskom Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine, devojčica je i dalje u kritičnom stanju i lekari se već drugi dan bore da joj spasu život jer je u sudaru dobila izuzetno teške politraumatske povrede glave i stomaka.

Kreću na izvršitelje!

AUTOR: Tanjug/Alo.rs DATUM I VREME: 17.09.2019. 13:35 Institucija uvedena u naš sistem 2011. godine Foto: Alo!/Marko Đoković * Više od 100.000 građana podržalo inicijativu * Traži se hitno ukidanje * Institucija javnog izvršitelja uvedena u naš sistem 2011.

- Nažalost, stanje povređene devojčice je nepromenjeno. Ona je i dalje kritično i lekari se bez prekida bore da joj sačuvaju život – kažu u toj medicinskoj instituciji.

Cela Inđija na nogama, skupljaju krv za povređenu devojčicu

Tokom jučerašnjeg dana u prostorijama Crvenog krsta u Inđiji veliki broj meštana skupio se da dobrovoljno da krv u nadi da će pomoći svojoj maloj sugrađanki.

- Akcija je organizovana za manje od 24 časa. Detetu je trebala krv i cela Inđija se podigla na noge. Neizmerno smo zahvalni svima koji su se juče odazvali ovoj hitnoj vanrednoj akciji davanja krvi. Najbolji ste, nema dalje - napisali su nadležni inđijskog Crvenog krsta na svojoj fejsbuk stranici uz fotografije koje su ilustrovale humanost i slogu Inđijaca.

BONUS VIDEO: