SAGA IZ MRČAJEVCA DOBILA PREOKRET Oglasio se stric, tvrdi da je Jasmina sama došla! NALAZI GINEKOLOGA OTKRILI ŠOKANTNE DETALJE!

"Jasmina je svojevoljno pre desetak dana došla kod mene u kuću", tvrdi Miroslav.

Lekar, doktor, pregled, bolest, bolnica
Doktorka otkrila da je Jasmina nevina, Foto: Shutterstock, ilustracija

Na celu aferu oko slučaja raščinjenog sveštenika Miroljuba Š. iz Mrčajevaca, koga je javnost optužila da je imao seksualnu aferu sa svojom bratanicom - devetnaestogodišnjom Jasminom S. iz istog mesta, da je devojku drogirao i zatočio u svojoj kući, stavila je tačku dr Dušica Isailović, ginekolog-akušer u čačanskom Domu zdravlja, koja je posle pregleda devojke konstatovala da je ona - nevina.

Nezvanično se saznaje da je Jasmina smeštena u sigurnu kuću u Čačku, da je policija zabranila viđanje sa ocem i majkom, pošto je policiji prijavila da su je roditelji fizički maltretirali, te da je zbog toga i zatražila zaštitu od Miroljuba, brata od ujaka njenog oca P. S.

Miroljub za "Novosti" govori da su svojim činjenjem pojedinci zauvek upropastili život jedne devojke, kao i njega i njegove porodice.

"Jasmina je svojevoljno pre desetak dana došla kod mene u kuću, i to sa mojom ćerkom. Tada mi je ispričala da ju je majka bezbroj puta pretukla, da joj je upaljačem palila kosu, da je ujutru budi tako što je poliva hladnom vodom... Naježio sam se od tih priča i zato sam rešio da slučaj prijavim policiji i da je zaštitim", kazao je Miroljub.

Po povratku u Čačak, Jasmina je smeštena u sigurnu kuću, a njenim roditeljima zabranjen je svaki vid komunikacije sa njom. Nekoliko desetina Mrčajevčana se potom okupilo ispred kuće Miroljuba i njegov dom držali pod opsadom, optužujući ga za blud, drogiranje Jasmine, kao i za organizovanje raznih sektaških obreda u njegovom domu. Nesrećna devojka je sama odlučila da uradi ginekološki pregled, kako bi javnosti dokazala da je priča o seksualnom činu sa njenim stricom potpuna izmišljotina.

"Gnusna je laž da sam zavodio maloletnice i da sam preprodavao drogu i oružje, kao i da sam osnovao nekakvu sektu. Svi će zbog takvih neistina odgovarati pred sudom. Žalosno je što je Jasmina na ovakav način morala da dokaže njihove bezočne laži, ali to je bio jedini način", rekao je Miroljub, naglašavajući da je službu sveštenika prekinuo nakon neslaganja sa crkvenim ocima o uvođenju novotarija u služenje.

- Hteli su da me linčuju, tukli su me, umalo ubili. Želeo sam samo da pomognem i zaštitim Jasminu. Imam troje dece i tako nešto, za šta su me optuživali, ne bi mi palo na pamet.

- Jasmina je pri dolasku u moju kuću molila da odemo negde iz Čačka, jer se plašila za svoju sigurnost, pa smo tako otišli u Crnu Goru. Tamo su nas, pronašli njen otac i njegovi prijatelji i brutalno me pretukli, a nju su stavili u gepek i odvezli. Ubrzo ih je uhapsila podgorička policija i sve ih privela.

PROČITAJTE JOŠ VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

Povezane vesti

 • Korisnik: novopazarc iz beca
  18/09/2018 - 12:42
  Licno poznajem Familiju Stefanovic duze od 5 godina redovan sam gost mogu reci sve pohvale jako prijatni od najmanjeg do najveceg clana jako gostoljubivi Perica je jedan stvarno covek za primer takodje i njegova zena Zorica deca takodje sve 4 devojke su prijatne lepo odgojene i vaspitane nebi se slozijo sa nekim sto pisu tamo po novinama i medijima da su roditelji zlostavljali devojku stvarno su super svi kako roditelji tako i deca .familija za primer.
 • Korisnik: Цицка
  16/09/2018 - 09:09
  Погледајте ви тај полусвет од народа који је дошао да пресуђује .
 • Korisnik: šone
  15/09/2018 - 11:07
  U centar za socijalni rad rade najveći bolesnicii nepismeni ludaci to treba ispitati i sve otpustiti.
  • maja @šone
   16/09/2018 - 09:10
   Svako ko ima licni primer treba da ga iznese da i oni i svet zna.
 • Korisnik: XXL
  15/09/2018 - 10:34
  Kao društvo Mi u Srbiji polako propadamo i nestajemo jer se gube svake vrednosti, a civilizacijske tekovine nam serviraju nekakvi kvazi političari u zadnjih 30.g. koji su uništili sve što je Srbija stekla vekovima.
 • Korisnik: eto
  15/09/2018 - 09:54
  eto kako novinari upropaste coveku zivot a sad ispade da je hteo samo da je zastiti od lude majke
  • senderin @eto
   15/09/2018 - 11:28
   eto@ potpuno na mestu komentar!! Novinari jure"bombastičan naslov"pritom ne mareći mnogo za činjenice!!!
  • LJUBA SRETENOVIĆ ŠAMPION @eto
   15/09/2018 - 12:32
   kad je VEĆ OŽENJEN ŠTO NIJE BEGO SA ŽENOM I BRATANICOM U CRNU GORU DA JE SPASE ? NEGO NJI DVOJE SAMI.NIJE ON NIKAKAV SVEŠTENIK ON JE ĐAVO, POGLEDAJTE MU LICE I OSMEH.OVO SVE GOVORI O SVEŠTENICIMA. PREPRODAJU DROGU ,BOGATE SE , POGLEDAJTE MU KUĆU. KAKO CRKVA MOŽE DA DOZVOLI DA SE NEKI POP DVA PUTA RAZVODI ,RAŠČINI ? POP KAD SE JEDNOM ZAPOPI ,OŽENI ,RAZVOD , MU AUTOMATSKI DONOSI RASČINJENJE , A NE ON SE PONOVO ŽENI I OPET RADI KAO POP.NE BIH JA TO PUSTIO U KUĆU DA MI SVETI VODICU.
  • Ja @eto
   15/09/2018 - 13:40
   Ma kako da ne! Sto nije otisla u policiju ili u Centar za socijalni rad, sto se nije odselila i ostamostalila, nego pobegla sa stricem koji je vec optuzivan za petljanje sa malopletnicama?! Pricam ti pricu! Ne deluje mi ni malo maltretirano! On da brine o necemu, brinuo bi o svojoj deci, a ne bi se krio s njom po raznim budzacima, pa izmisljao price! Majka je nije maltretirala, ocigledno je samo htela da joj rashladi glupu glavu!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi