Čagri Tartop
Screenshoot Facebook
Čagri Tartop

Screenshoot Facebook

Čagri Tartop, Foto: Screenshoot Facebook

Tortop se ranije branio da je Đukićeva izmislila da ju je napao, jer ima psihičke probleme, zbog čega je, prema njegovim rečima, pokušala da skoči kroz prozor. Tortop je kazao da je pozvao Hitnu pomoć zbog njenog lošeg stanja.

Nakon ove izjave, sud je zatražio od Uprave za informacione tehnologije i komunikaciju da ispita evidenciju njegovih poziva i utvrđeno je da ovaj poziv nikada nije napravio. Čagri je nakon ovoga nastavio da tvrdi da je kobnog dana zvao pomoć, ročište je prekinuto, a sud je od Uprave za informacione tehnologije zatražio novi izveštaj kako bi se utvrdilo koga je zvao.

Dok se iščekuje sledeće ročište i iznošenje novih dokaza, poznati je za naš portal rekao da mu je sve namešteno, a onda priložio dokaze da je kobne noći nekoliko puta zvao Hitnu pomoć:

- Izjavu koju sam dao na sudu su iskoristili na način koji njima odgovara, kako bi obmanuli pravosuđe. Moj advokat je primio je listing mojih poziva te noći, koji dostavljam vama, a predat je i sudu. Imamo sve dokumentovano, kao što se vidi na priloženom listingu, te noći sam nekoliko puta zvao bolnicu i Hitnu pomoć. Ona je jako komplikovana u svojoj bolesti. Pre nekoliko dana je objavila na svoj Instagram profil da mi oprašta i želi svu sreću, nakon toga je na mrežama vrištala da želi pravdu. Ona je bolesna, ali duboko u sebi zna da te noći nisam uradio ništa, osim što sam želeo da joj pomognem - rekao je Tortop za Alo.rs i priložio sakupljene dokaze koje je dostavio sudu, a koji mogu da mu pomognu prilikom izricanja presude. 

Čagri Tortop i ranije je za Alo.rs ispričao svoju stranu priče.

- Laži protiv mene nisu prestale. Po drugi put sam sprečio osobu sa bipolarnim poremećajem da izvrši samoubistvo. Prvi put se to dogodilo u mom stanu, kada je prerezala vene. Kao dokaz da je to istina, imam slike. O meni su postojale publikacije koje su štetile mom društvenom i poslovnom zivotu. Nisam želeo da pokušam da sprečim bilo sta od toga. Pošto čekam da se sud završi, kako zakon u svakoj državi nalaze. Šta god da je napisano u novinama o meni je bez osnova, zato što na sudu nije donesena nikakva odluka. Napad na mene ne prestaje već dve godine. Šta više , sve je napadnija i napadnija. Udruženja za ženska prava i mnogi drugi pisali su protiv mene. Razumem ih, zato što su čuli priču kakvu im je ona plasirala. Za sve sto pričam imam dokaze, i sve mogu da prikažem . I njena porodica odlično zna u kakvom je psihičkom stanju dotična. Kontrolisao sam je da ne pije alkohol tokom naše veze. Sada , kada je slobodna , redovno pije alkohol i ko zna još šta konzumira. Postavlja nenormalne slike i snimke na svoje drustvene mreže - poručuje Tortop

Čagri Tortop je turski državljanin, rodom iz Izmira, a naša manekenka ga je upoznala 2017.godine, kada su stupili u emotivnu vezu.

Tanja Đukić manekenka sa bivšim dečkom

Privatna arhiva

Tanja Đukić manekenka sa bivšim dečkom, Foto: Privatna arhiva