Oglasio se Mikin advokat: Ako budem morao dostaviću materijal, pa da vidimo da li se neko smeje tako srećno, a da je prethodno zlostavljan

Jakovljević kaže da je Aleksiću potpuno pogažena predispozicija nevinosti.

Miroslav Mika Aleksić
Miroslav Mika Aleksić, Foto: Screenshot

Neprihvatljivo je da se dokazi prvo iznose u medijima i interpretiraju kako kome odgovara, a onda u tužilaštvu i sudu.

Ovo je u četvrtak novinarima rekao advokat Zoran Jakovljević, branilac osumnjičenog reditelja Miroslava Mike Aleksića, pošto je ranije napustio saslušanje glumice Ive Ilinčić u tužilaštvu.

- Ne želim tako da radim, ali ako se nastavi medijska hajka i linč mog klijenta, biću prinuđen da dostavim neke materijale, pa da vidimo da li se neko smeje tako srećno, a da je prethodno zlostavljan. Stvoreni su nenormalni uslovi za objektivno odlučivanje. Nenormalan je pritisak javnosti i nastala je potpuna kolektivna histerija. Pitam se čemu onda suđenje, hajde da rastrgnemo čoveka i sve odmah završimo.

Jakovljević kaže da je Aleksiću potpuno pogažena predispozicija nevinosti:

- Kako se niko od tih velikih, moralnih sudija nije zapitao o nelogičnostima, kako neko ko preživi strašnu traumu kakva je silovanje i pored toga nastavlja da ide u taj studio glume. Ne beži, ne sklanja se od te vrlo problematične situacije, a onda se nekoliko godina posle seti da zatraži pravnu zaštitu - zaključio je Jakovljević.

Bonus video:

Povezane vesti

 • Korisnik: BlueBoy
  22/01/2021 - 14:04
  Ne kažem da nije kriv... Ali... Stvarno, ovi "mediji" su preterali, ne trebaju nam ni sudovi ni tužilaštvo, izgleda da je dovoljno da te oni osude, i to je to, ostalo je čista formalnost. Pravna država u tom slučaju ne postoji više... Nema ni "N" od nezavisnog sudstva...
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi