Karđorđe Subotić
Alo!
Karđorđe Subotić

Alo!

Karđorđe Subotić, Foto: Alo!

Dve ručne bombe bačene su jutros oko četiri sata u Ulici Zorana Maksića u Kaluđerici.  Povređenih osoba nije bilo, razbijeni su prozori na kući D. M. i stakla na prozorima kuće D. V. Ostećena su i tri parkirana automobila. 

U neposrednoj blizini mesta eksplozije je porodicna kuća braće Karađorđa i Srboljuba Subotića.

Braća Subotić poznata su po burnom životu, a nedavno su bili učesnici rijalitija Parovi. Inače, Karađorđe je otac Aleksandre Subotić koja je od juče učesnik Zadruge 2.

On je za "Alo" ekskluzivno potvrdio da je u blizini njihove kuće bačena bomba.

"Legao sam sinoć da spavam nakon što sam otpratio Aleksandru i Davida u Zadrugu, međutim, ubrzo sam čuo neko šuštanje kao ekspres lonac. Zatim su se čule dve eksplozije. Moj brat Srba je istrčao u gaćama napolje, i odmah video o čemu je reč. Počinialc je bacio bombu na pogrešnu adresu, ona je sigurno bila namenjana nama. Siguran sam da iza incidenta stoji Aleksandar Čabarkapa. Hvala Bogu niko nije povređen, a geler je prošao tačno iznad glave naše sedmogodišnje komšinice. Komšiluk je nakon eksplozije poludeo i svi su jako uznemireni. Komšije će prijaviti Čabarkapu, a očigledno je da je on ljut što je Aleksandra ušla u Zadrugu", rekao je Karađorđe za "Alo".

Podsetimo, Karađorđe Subotić, čiji je "mercedes" zapaljen u decembru prošle godine ispred njegove porodične kuće, tvrdio je da iza napada stoji njegov bivši zet Aleksandar Čabarkapa, koga čak optužuje da želi da mu ubije celu porodicu.