Ivona Jovanović
Printscreen
Ivona Jovanović

Printscreen

Ivona Jovanović, Foto: Printscreen

* Nakon ubistva Ivone Jovanović oglasila se njena sestra Anet

* Ostavila je potresnu poruku

* Ubistvo se dogodilo 8. septembra

Anet Jovanović, Ivonina mlađa sestra, ne može da veruje da su posle pucnjave svi pobegli!

- Sve bih učinila da se vratiš! Dve noći već ne spavam, a mama i tata su slomljeni. Čak te i naši psi traže, kao da pitaju: „Gde je naša starija sestra“, jer si uvek bila kod kuće! 

Da si samo mogla da nas čuješ i vidiš barem još jednom. Izvini što ti niko nije pomogao, što ti nije dao šansu da preživiš i budeš opet s nama. Znaj da ovo nisi zalužila - napisala je Anet na Instagamu.

Tragedija se dogodila 8. septembra, oko 20 sati, u kući Ivoninog bivšeg dečka Hristosa Panagakosa, u kojoj je tada bilo petoro ljudi, ali su svi navodno pobegli čim su pozvali Hitnu pomoć.

Ivonina smrt je nesrećan slučaj?! Detektivi otkrili najnovija saznanja!

AUTOR: Blic/ Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 10.09.2019. 20:03 Australijski mediji preneli su da je u Ivoninoj kući u nedelju uveče boravilo više ljudi.

Njen dečko proveo je skoro celi dan na ispitivanju u policiji, ali zasad ne postoje indikacije da je umešan u ubistvo. Australijski mediji ističu da je Hristos navodno član čuvene moto-bande „Mongols“, ali policija ne veruje da je pucnjava povezana s tom bandom. On je policiji rekao da je posle raskida ostao u bliskom odnosu s Ivonom.

Detektivi ne isključuju mogućnost da je reč o nesrećnom slučaju, uprkos tome što je pet ljudi pobeglo iz kuće posle pucnjave. Policija je objavila da je na licu mesta pronađeno ćebe, koje bi moglo da bude ključni dokaz. Sumnja se da ga je Ivonin bivši dečko ukrao iz obližnje kuće u noći pucnjave. On se krio u žbunju, a kući se vratio umotan u to ćebe tek kada je policija pronašla mrtvu Ivonu. Policija pokušava da pronađe vlasnike ćebeta i svedoke koji su možda videli ili čuli nešto sumnjivo u noći pucnjave. 

PROČITAJTE JOŠ:

 BONUS VIDEO: Krvavi pir na Zvezdari!

 

Komentari (1)

Vlada

12.09.2019 10:24

Pogledajte sliku te istetovirane sirovine od njenog bivseg momka!!!! Da li je potrebno komentarisati!? Mislim ko joj je kriv... devojko, volis lose momke vise nego dobre momke!? Nasilni narkodileri te vise uzbudjuju nego normalni momci koji rade od 9 do 5? Oni su budale i mlakonje, jel tako? Pa onda racunaj da ti se moze desiti nesto poput ovoga.