Policija, hapšenje
Alo!/Masanori Jošida
Policija, hapšenje

Alo!/Masanori Jošida

Foto: Alo!/Masanori Jošida

"Postupajući po nalozima Apelacionog suda u Beogradu, krivično vanpretresno veće donelo je rešenje kojim se odbija kao neosnovana žalba tužioca i potvrđuje rešenje sudije za prethodni postupak od 20. septembra, a kojim je prema A. O. određena mera zabrane napuštanja stana uz primenu elektronskog nadzora", precizira za u saopštenju Višeg suda.

Pročitajte još:

Naime, prethodno je po žalbi tužioca, 24. septembra bilo preinačeno rešenje sudije za prethodni postupak i A.O. kućni pritvor zamenjen pritvorom.

Novinar Bojan Dacović ušao u zgradu Predsedništva, Vučić se vanredno obraća! U pitanju je okupacija!

AUTOR: Alo.rs/ M. I. DATUM I VREME: 14.10.2019. 13:18 - 14.10.2019. 13:33 Vučić se ponovo obraća građanima. Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen * Predsednik Vučić obraća se iz Predsedništva * Vučić moli Vladu u Prištini da se "spusti na zemlju" * Takođe apeluje i na međunarodnu zajednicu Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je veoma zabrinut zbog razvoja situacije na Kosovu i Metohiji i ocenio da bi svaki pokušaj „ukidanja" Srpske liste mogao da ostavi katastrofalne posledice na odnose Srba i Albanaca.

Ranije danas Apelacioni sud je to rešenje ukinuo i naložio ponovno odlučivanje Višeg suda.

Bonus video

Incident tokom protesta taksista na Savskom trgu