Jabukovac
Printscreen

 

Jabukovac, Foto: Printscreen

* Masakr u Jabukovcu i dalje trese Srbiju

* Od ubice ni traga ni glasa

* Meštani imaju 4 teorije 

O motivima četiri ubistva i dalje se samo spekuliše - dok jedni pričaju da je porodicu ubio neko sa kim je domaćin Raja bio u zavadi, drugi sumnjaju da je po sredi ćup sa zlatnicima koji je Raja navodno slučajno iskopao pre nekoliko godina.

Ubice htele da pobiju sve na koje naiđu, a policija ne može da ih nađe zbog ovoga

AUTOR: Alo.rs/Srpski telegraf/I.L. DATUM I VREME: 14.08.2019. 10:29 Zbog oružja koje je korišćeno pretpostavlja se da je likvidacija temeljno isplanirana. Jabukovac, selo Vratna, Foto: Alo.rs/Dragan Ilić Misterija oko masakra u Jabukovcu, kada su ubijeni Raja Kazimirović (72), njegova majka Dragica (93), sestra Ljubinka Oprikić (76) i sestričina Dragana Jozeljić (53), samo je produbljena posle obdukcije.

Neki spominju sektu, neki lopove, a svi zajedno danima žive strahujući da bi ubica mogao da zakuca i na njihova vrata.

 

Do sada je poznato samo da je u porodicu Kazimirović 10 hitaca ispalio pofesionalac, što se zaključuje po načinu likvidacije, da na licu mesta nisu pronađene čaure, kao ni krv.

Opsežna istraga koju sprovodi policija trebalo bi u narednim danima da rasvetli još pojedinosti oko ovog slučaja, pa i da otkrije osumnjičene.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Prema rečima meštana, policajci iz njihovog sela gotovo i da ne izlaze, a svi koji su pozvani na razgovor sa policijom zbog sumnje da su umešani u ovaj zločin, prošli su poligrafsko testiranje.

Podsećanja radi, četvoročlanu porodicu u dvorištu porodične kuće u ataru sela Vratna kod Jabukovca pronašao je meštanin koji je došao da kupi jagnje. Pretpostavlja se, na osnovu onoga što su forenzičari zatekli, da su tela u dvorištu ležala više dana. Od kako je otkriven zločin, ni motiv ni ubica (ili više njih) nisu poznati i sve dosadašnje informacije zasnivaju se na nagađanjima.

BONUS VIDEO: Krvavi pir na Zvezdari!