Uhapšen za silovanje, Jablan
facebook.com
Uhapšen za silovanje, Jablan

facebook.com

Uhapšen za silovanje, Jablan, Foto: facebook.com

 rema nezvaničnim saznanjima, on je u policiji navodno priznao da je silovao devojčicu, usvojenu ćerku njegove nevenčane supruge.

Klupko užasa počelo je da se odmotava pre nekoliko dana nakon što je trinaestogodišnjakinja više puta zvala policiju i ćutala, a potom pobegla od kuće. Policija je locirala odakle su dolazili pozivi i privela porodicu na informativni razgovor. Trinaestogodišnjakinja je tada ispričala da ju je Jablan V. dugogodišnji dečko njene usvojene majke više puta silovao. U strahu da će je majka grditi ona je nakon toga pobegla.

PROČITAJ JOŠ:

Policija je Jablana zadržala na ispitivanju, i on je priznao krivično delo.

Podsetimo, trinaestogodišnja devojčica iz Kisača pronađena je nakon dvodnevne policijske potrage kod jednog prijatelja u Budisavi nadomak Novog Sada.

Nestanak devojčice u ponedeljak uveče prijavila je majka M. V. (48), koja je devojčicu usvojila još dok je bila beba, u periodu kada je bila u braku sa drugim muškarcem. Od njega se razvela kada je devojčica imala oko sedam godina i, prema rečima članova njegove porodice, od tada skoro da uopšte nisu u kontaktu.

- M. je sa ćerkom napustila bivšeg muža jer se ovaj navodno propio. Bilo je tu nekih svađa, ali ne i nasilja. Jednostavno, M. više nije htela da trpi njegova pijanstva i nije želela da ga njihova usvojena ćerka takvog gleda. Od tada je devojčica retko dolazila da vidi oca, a pogotovo u poslednje vreme. Nakon izvesnog vremena, kod njih se doselio J. koga je M. navodno upoznala preko Fejsbuka, a da li su bili u braku, to zaista ne znam - priča nam rođaka devojčicinog usvojitelja, u nadi da nisu istinite priče da joj je mala rođaka zlostavljana.

Prognoza za naredne dane je užasna! Prvo ćemo se kuvati, a onda nas čeka još veće mučenje!

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 29.08.2019. 15:12 Prema vremenskoj prognozi RHMZ-a, danas nas na teritoriji Srbije očekuje pravi letnji dan. Foto: Tanjug/Zoran Zestic * Prema prognozama meteorologa, pravo tropsko vreme zadržaće se do kraja ove nedelje * Od sledeće sledi nagli pad temperature * Biće svežije za 7 do 10 stepeni Celzijusa, sa mestimičnim pljuskovima i grmljavinom, a ponegde je moguća i nepogoda Četvrtak nam donosi sunčano i toplo vreme uz jugoistočni slab i umeren vetar.

Komšinica porodice kaže da je bila zatečena vešću da je J. napastvovao pastorku, i dodaje da teško može da poveruje u to.

BONUS VIDEO: