Zoran Albić, Prahovo, devojčica, smrt,
Facebook
Zoran Albić, Prahovo, devojčica, smrt,

Facebook

Zoran Albić, Prahovo, devojčica, smrt,, Foto: Facebook

 

Zoran Albić (24) iz Prahova kod Negotina, koji se sumnjiči za ubistvo trogodišnje pastorke L. F., nasmrt je pretukao dete jer ga je nerviralo što plače i bacio ga je sa terase da bi prikrio zločin!

Kako „Alo!“ saznaje, dete je ubijeno najmanje dva ili tri sata pre nego što su roditelji otišli kod lekara i saopštili da je navodno palo s terase! Vesna F., majka devojčice i Zoranova ljubavnica, bila je takođe pretučena, ali se sa svojim partnerom dogovorila da slažu lekare i policajce da je reč o nesrećnom slučaju.

Zoran Albić, Prahovo, devojčica, smrt,

Facebook

 

 

Zoran se tereti da je u ponedeljak, 27. maja, nešto posle ponoći, u porodičnoj kući u selu Prahovo kod Negotina ubio pastorku udarcima po celom telu i bacanjem o pod. Policiji je odmah bila sumnjiva priča da je devojčica pala sa terase u 4 ujutru, jer roditelji nisu mogli da objasne šta je radila napolju u vreme kada je trebalo da spava. U istragu su se odmah uključili forenzičari, stručnjaci za krvne mrlje, koji su u kući našli tragove krvi i na osnovu njihovog položaja i oblika razrešili stravičan zločin i utvrdili čime su povrede nanete. Naložena je obdukcija, jer je devojčica imala vidljive povrede ruke i glave, a pretpostavlja se da je rana na lobanji bila smrtonosna.

- I majka je bila pretučena! Imala je modricu ispod jednog oka. Prvo se držala dogovorene priče da je dete navodno palo, ali se kasnije ispostavilo da je prvo ona dobila batine, a da je potom i dete nasmrt pretučeno - kaže naš izvor blizak istrazi i dodaje da je sve počelo kad se Zoran vratio pijan iz kafane.

 

Zoran Albić, Prahovo, devojčica, smrt,

Facebook

 

 

 

 

- U nedelju uveče je izašao u provod sa društvom. Kada se vratio, glasno je puštao muziku, pa se dete probudilo i počelo da plače. To ga je nerviralo, pa je bes iskalio na nedužnom stvorenju.

Pod vidnim dejstvom alkohola, počeo je da viče da ne može da podnese plač deteta. Gotovo pomahnitao od besa, zgrabio je devojčicu i pretukao je - saznajemo nezvanično.

Policija rotacija uviđaj

Alo!/Marko Metlaš

 

 

Kada su videli da se dete ne pomera, Vesna i on su se uplašili i pozvali taksi. Odvezli su devojčicu u zdravstveni centar u Negotinu. U Hitnoj službi su lekari jedino mogli da konstatuju smrt devojčice.

- Majka i očuh su tada kazali da je devojčica pala s terase, oko 4 ujutru. Međutim, policija je privela majku i očuha, naložila obdukciju i pozvala forenzičare iz Niša, koji su otkrili zločin - kaže naš sagovornik.

Vesna je pre oko mesec dana sa ćerkicom iz Bora došla u Prahovo i počela da živi sa Zoranom u njegovoj kući. On je, prema priči meštana, bio problematičan i poznat policiji po izgredima. Osumnjičeni par će po isteku zadržavanja u policiji biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Negotinu.

Prokleta porodica Meštani

Meštani Prahova kažu da nisu iznenađeni stravičnim zločinom.

- Ta porodica je nekako prokleta! Njegovog dedu je pre mnogo godina hicem iz puške ubio komšija jer su se posvađali zbog međe. Otac mu je umro pre pet-šest godina pod nerazjašnjenim okolnostima. Eto, sad Zoran ispade ubica. Bio je na lošem glasu u selu, ali ovakvo zverstvo da uradi, da nasmrt prebije detence, to može samo monstrum! - kažu meštani.

 

 Pao na poligrafu i sve priznao

Zoran Albić je uporno ponavljao priču da je pastorka pala s terase, ali kad je detektor laži pokazao da laže, bio je sateran u ćošak i sve je priznao!

- Posle privođenja je saslušan na poligrafu zbog neuverljivih izjava da je dete u 4 ujutru palo s terase. Kada je poligraf pokazao da laže, odmah mu se razvezao jezik i priznao je da je počinio stravičan zločin! - tvrdi naš izvor blizak istrazi.

 

Komentari (1)

Meda

29.05.2019 18:54

Streljati ih odma oboje