Živica Ć.
Alo
Živica Ć.

Alo

Ž. Ć., Foto: Alo

* Devojčica otkrila da ju je očuh dodirivao po polnom organu

* Devojčica je ispričala da ju je on navodio i da "polomi ikonu na zidu i ubije svoju sestru nožem"

* Majka Ž.Ć. otkrila da ju je sin silovao pre 25 godina

Detalji ovog slučaja su uznemiravajući i nisu pogodni za maloletne i osetljive osobe.

Pročitajte još:

Prema nezvaničnim saznanjima, policija je 9. avgusta obavestila Centar za socijalni rad da je žena Z.R. prijavila Ž. Ć. (42) zbog seksualnog nasilja nad devojčicama, od kojih je mlađe dete njegovo. Socijalni rad je preduzeo sve aktivnosti u svojoj nadležnosti i dežurni socijalni radnici su izašli na teren. Kako se saznaje, uspeli su da ostvare komunikaciju sa starijom devojčicom.

- Kroz razgovor stručnjaka sa detetom i pokazivanjem delova tela, šestogodišnjakinja je ispričala da ju je očuh dodirivao po polnom organu, što je nju bolelo, pa je plakala i vrištala dozivajući majku, ali bi on to radio kada su bile same s njim kod kuće. Ona je ispričala i da je očuh pred njom i sestrom vadio polni organ i dodirivao se - kaže izvor upućen u slučaj i dodaje da tu nije kraj već da je devojčica ispričala i o raznim drugim gnusnim detaljima koji su pratili to seksualno nasilje.

Živica Ć.

Alo

Ž. Ć., Foto: Alo

Devojčica je ispričala da ju je on navodio i da "polomi ikonu na zidu i ubije svoju sestru nožem", tvrdi izvor.

Prema saznanjima pojedinih medija, majka devojčica ispričala je da je posumnjala da njen vanbračni suprug zlostavlja ćerke kad je jednog dana ušla u kupatilo i videla ga kako dodiruje dete blizu polnog organa.

- Ispričala je da joj je on rekao da ju je brisao posle kupanja, a kada mu je pripretila da će ga prijaviti policiji, on ju je, kako je rekla, uhvatio za vrat i pretio da će je ubiti i zapaliti - dodaje izvor.

"Odveli smo te na porođaj, a zbog doktora te vraćam u SANDUKU": Danijela (31) rodila zdravu bebu, a onda je sve krenulo po zlu!

AUTOR: Kurir/ Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 14.08.2019. 08:51 Porodilja Danijela Krstić (31) preminula je u Opštoj bolnici u Aleksincu nekoliko sati nakon porođaja, a porodica preminule tvrdi da je do tragičnog ishoda došlo greškom doktora. Danijela Krstić, Foto: Facebook printscreen Kako se saznaje, Danijela je bila zdrava žena i 9.

Z.R. je takođe ispričala da ju je vanbračni suprug maltretirao i psihički i fizički, kao i da joj je pretio ubistvom. Još užasa je isplivalo davanjem izjava članova porodice osumnjičenog. Naime, majka Ž. Ć. navodno je priznala da ju je sin kao mladić, pre 25 godina, silovao.

Centar za socijalni rad procenio je da postoji visok rizik po njihovu bezbednost pa ih je smestio u Sigurnu kuću. Ž. Ć. je prekjuče izveden pred zamenika tužioca Višeg javnog tužilaštva u Zrenjaninu.

Bonus video

Helikopter na Novom Beogradu