Bogoljub Karić
Youtube Printscreen
Bogoljub Karić

Youtube Printscreen

Bogoljub Karić, Foto: Youtube Printscreen

Zet Zorana Karića, uglednog biznismena i rođenog brata Bogoljuba Karića, ranjen je u pucnjavi u jednom restoranu koja se dogodila prošle noći oko 2 sata u beogradskom naselju Ritopek.

Reč je o Saši Radenoviću (47) koji je oženjen Jefimijom Karić.

Pročitajte još:

Policija radi na rasvetljavanju ovog slučaja kao i identifikaciji osobe koja je ispalila jedan metak iz pištolja.

Kako se saznaje od očevidaca koji je govorio za naš portal, a iz bezbednosnih razloga želi da ostane anoniman, do pucnjave je došlo nakon manje čarke u kafani.

Poginuo vozač "Opel Astre"! Nakon jednog pogrešnog poteza, ostao je na mestu mrtav (FOTO)

AUTOR: Pink/ Alo.rs/ B. P. DATUM I VREME: 09.09.2019. 10:04 Drugi povređeni na odeljenju urgentne hirurgije Policija, Uviđaj, Foto: Alo!/ Dejan Briza Rano jutros jedan muškarac izgubio je život u lančanom sudaru kamiona, automobila i kombija na Ibarskoj magistrali u mestu Ćelije, dok je drugi muškarac povređen.

Rođeni brat Bogoljuba Karića bio je sa svojom suprugom, ćerkom i zetom, kao i sa dva vozača u kafani u Ritopeku i mirno sedeo za stolom. Pored njih za drugim stolom sedela su dva mladića, a za stolom pored sedela je grupica mladića, te je veliki broj svedoka video šta se dogodilo.

Nakon nekog vremena Zoran Karić i njegova supruga napustili su objekat i otišli u nepoznatom pravcu. Nakon njihovog odlaska započeo je sukob.

- Zet Bogoljubovog brata je dobacio nešto dvojici mladića koji su sedeli za stolom pored njihovog. Odjednom je jedan od njih izašao napolje i otišao do svog automobila. Kada se vratio u lokal nosio je pištolj sa sobom i pucao Karićevom zetu u nogu - kače jedan od očevidaca.

Nakon toga nastala je uzbuna i napadači su pobegli sa mesta obračuna. Ubrzo potom je ranjeni Saša Radenović prebačen u Urgentni centar.

- Došla je Hitna pomoć, a za njima i policija. Bili su i forenzičari nakon sukoba - priča očevidac.

Policija i dalje traga za napadačem.

Pre nedelju dana, Saši i njegovoj supruzi Jefimiji, Hafa Karić čestitala je godišnjicu braka.

BONUS VIDEO: Gori automobil na Pupinovom mostu!