Mesto nesreće, Ruma
Printscreen: MUP
Saobraćajna nesreća, Ruma

Alo!/Masanori Jošida

Saobraćajna nesreća, Ruma, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Umesto svadbe, sahrana! Mladoženja Marko (19), njegov mlađi brat Mirko (17) iz Starih Banovaca i njihov otac Miroslav Jovanović (37) iz Krčedina poginuli su u teškom udesu u selu Putinci kod Rume, dok je četvoro putnika povređeno!

 

Kako saznajemo, oni su neposredno pre nesreće isprosili mladu i zakazali venčanje! Tragedija se dogodila u sredu oko 1 ujutru u ataru sela Putinci, kada je automobil „reno laguna“ sa sedam ljudi sleteo s puta, pokosio dve bandere i zakucao se u drvo. Vozilom je upravljao kum Zoran Jovanović, koji je u teškom stanju i lekari se bore za njegov život.

PRVE FOTOGRAFIJE SA MESTA NESREĆE Ovo je srpski put na kome su poginuli otac i dva sina! Rodbina zavijena u crno (FOTO)

 

Oni su se vraćali u dva automobila od mladine porodice. U drugom vozilu je bio brat Miroslava Jovanovića sa suprugom i rođacima.

Mesto nesreće, Ruma

Printscreen: MUP

Mesto nesreće, Ruma, Foto: Printscreen: MUP

Venčanje je bilo zakazano za 26. maj, ali je tragedija, nažalost, osujetila planove.

Poginuli otac i dva sina

Instagram

Poginuli otac i dva sina, Foto: Instagram

Povređeni su vozač Zoran Jovanović, njegov sin Aleksandar Dimić (21), Novica Pavlović (16) iz Golubinaca i Angelina Nikolić (27), supruga nastradalog Miroslava.

Mesto nesreće, Ruma

Printscreen: MUP

Mesto nesreće, Ruma, Foto: Printscreen: MUP

- Bilo je strašno, čula se jaka škripa guma, dok su jezivi krici parali noć. Vatrogasci su sekli auto kako bi izvukli povređene, a vozilo je potpuno smrskano. Zoran je velikom brzinom prešao preko pružnog prelaza, izgubio kontrolu, pokosio dve bandere i udario u drvo. Bandere su od udarca bukvalno pokidane u cepanice. Njih petoro, od kojih je troje poginulo, bilo je na zadnjem sedištu. Od siline udarca, Angelina je ispala iz auta kroz zadnje staklo. Na mesto tragedije prvi su stigli rođaci koji su bili u drugom vozilu. Svi su bili na slavlju kod mladinih, gde su pevali, igrali, pili i veselili se, jer je Marko trebalo da se oženi - navodi D. B. iz Putinaca.

Povređen vozač Zoran Jovanović

Privatna arhiva

Povređen vozač Zoran Jovanović, Foto: Privatna arhiva

On kaže da je Angelina zapomagala dok je ležala na asfaltu.

- Ne mogu da izbacim iz glave Markove krike dok su mu noge bile zaglavljene u smrskanom automobilu. Preminuo je na putu do bolnice. Na mesto tragedije ubrzo je stigao i mladin otac, koji je sve vreme ponavljao: „Što me nisu poslušali da ostanu kod nas da prenoće! Popili su dosta, bilo je veselo, ali su hteli ipak da krenu“ - navodi naš sagovornik.

Pogledajte trenutak udara automobila u stub. Napominjemo da je snimak uznemirujućeg sadržaja: