Smiljana Trivić
Facebook/Printscreen
Smiljana Trivić

Facebook/Printscreen

Smiljana Trivić, Foto: Facebook/Printscreen

"Smiljana je trebalo da se porodi na Božić i, umesto da se radujem praunuci, sahranjujem unuku. Ne dao bog nikom, bolje da sam ja umrla."

Ovo je rekla Nada Mataković, baka Smiljane Trivić (35), trudnice koja je u sredu poginula u udesu na auto-putu kod Dobanovačke petlje kada je sa trojicom kolega krenula u Surčin na posao.

Ovo je za Kurir rekla Nada Mataković, baka Smiljane Trivić (35), trudnice koja je u sredu poginula u udesu na auto-putu kod Dobanovačke petlje kada je sa trojicom kolega krenula u Surčin na posao.

Stradao i komšija

Bio je za primer Predrag Gemović, koji je takođe poginuo u ovom sudaru, živeo je nedaleko od Smiljane sa sestrom.

- Pošao je na posao sa gazdom i poginuo - kratko je rekla sestra poginulog, dok su komšije za njega imale samo reči hvale.

- Bio je dečko za primer, velika tragedija - rekao je komšija.

 - Radila je u firmi kod Kristijana S., u administraciji. Pošto je bila šesti mesec trudnoće, on ju je zamolio da odradi još koji dan, da uputi kolege u posao, pa da ide na bolovanje. Sve je bilo u savršenom redu, sve je preglede prošla, osećala se odlično - kroz suze priča baka, pa dodaje,

- Živela je sa nama i imala momka, trebalo je da se odseli kod njega. On ju je pazio, donosio joj doručak, kupovao burek. Svi smo se radovali bebi.

Letela s motora

Baka kaže da ovo nije prva saobraćajna nesreća koju je njena unuka imala.

- Kad je upisivala fakultet, imala je udes na motoru sa tadašnjim momkom. On je leteo nekoliko metara, ali je ostao živ, a moja Smiljana je polomila nogu na dva mesta, ruku, bila je sva ugruvana i oguljena - rekla je Nada.

Pročitajte još: