Poslednji post ubice
facebook.com
Poslednji post ubice

facebook.com

Poslednji post ubice, Foto: facebook.com

Pored njega u lokvi krvi bez svesti je ležala Anđela S. (22), koju je, kako se sumnja, pre samoubistva iskasapio nožem!

Anđela je davala znakove života i hitno je prebačena u bolnicu gde se lekari bore za njen život.

Anđelu doveo u kuću gde su se ubila dva muškarca! Komšije otkrile detalj o porodici ubice koji će vas užasnuti! (FOTO)

U napuštenoj kući u selu Pečenog, udaljenom 25 kilometara od Kraljeva, u četvrtak ujutru pronađen je obešen Aleksandar T. (26) iz Kraljeva, a pored njega u lokvi krvi Anđela S. (22) iz sela Čukojevac kod Kraljeva, a najverovatnije je u pitanju pokušaj ubistva i samoubistvo.

- Prizor je bio stravičan. Mladić je bio obešen i videli smo da je mrtav, a nesrećna devojka nalazila se pored njega. On je verovatno mislio da ju je ubio pa se obesio pored nje – rekao je meštanin sela Pečenog.

Ovaj krvavi pir odigrao se u kući Aleksandrovog pokojnog dede, u kojoj niko nije godinama stanovao. Na ulasku u nju su razbacane stvari, otvoren ormar, fioke bačene na dvosed. U drugoj sobi na kauču i dalje su vidljivi tragovi zločina.

Anđela S.

facebook.com

Anđela S., Foto: facebook.com

Krvi je bilo po jastuku, a krevet je bio rasparan od ubadanja nožem! Najveća lokva krvi bila je pored kreveta gde je Anđela ležala.

Poslednji post

Aleksandar je živeo sa majkom u Kraljevu. Sudeći po fotografijama s Fejsbuka voleo je provode, a poslednja njegova objava ledi krv u žilama.

Objavio je selfi na kojem je sebi dodao đavolske rogove i zacrveneo zenice uz komentar ispod slike: „Zlo u očima!“ Kao da je naslutila krvavi pir jedna prijateljica prokomentarisala je fotografiju rečima:“Svako ubija onog ko voli!“

PROČITAJTE JOŠ:

 BONUS VIDEO: Helena Gavran ima četiri godine i tumor na mozgu. HITNO POTREBNA POMOĆ