PALA "JUGO" BANDA! Obijali automobile parkirane ispred zgrada, a jedan model ih je posebno privukao

Specijalizovali se za krađe iz "zastavinih" vozila iz kojih su krali akumulatore, bušilice, šrafilice...

parking kola automobili ulica
parking kola automobili ulica, Foto: Alo.rs/V.Đ.

Protiv trojice maloletnika iz Niša starih 15,16 i 17 godina policija će podneti krivičnu prijavu u saradanji sa Višim javnim tužilaštvom, zbog sumnje da su izvršili tri krađe i jednu tešku krađu u pokušaju.

Sumnja se da su oni, u januaru ove godine, otuđili dva automobila koja su bila zaključana i parkirana ispred zgrada, kao i da su u istom periodu, iz tri neobezbeđena automobila, ukrali akumulatore i alate. Policija je pronašla automobile i dva akumulatora i vratila vlasnicima. Takođe, sumnja se da su oni početkom januara pokušali da otuđe još jedno putničko volilo, saopštila je policija.

Kako se saznaje, maloletnici su ukrali dva "juga", a alat i opremu su, takođe, krali isključivo iz "zastavinih" vozila.

Oni su na području opštine Palilula ukrali dva "juga", tako što su obili brave, a potom prespojili kablove i startovali vozila. Potom su pokušali da ukradu još jedan "jugo" u ulici Ljubomira Nikolića, ali nisu uspeli.

Maloletnici su se specijalizovali za krađe iz "zastavinih" vozila iz kojih su krali akumulatore, bušilice, šrafilice i sve što su našli od alata u njima. Vozila nisu bila zaključana, što im je olakšalo posao, kaže izvor.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi