Dea Đurđević
Printscreen
Dea Đurđević

Printscreen

Dea Đurđević, Foto: Printscreen

Ovo za „Alo!“ otkriva numerelog Miša Zomboran, koji je na osnovu datuma rođenja poznate voditeljke utvrdio da Dea ima anđela čuvara, kome može da zahvali što se iz najvećih problema spasava u poslednjem trenutku.

Pročitajte još:

 

Voditeljka je doživela tešku saobraćajnu nesreću 7. februara, na uglu ulica Ljutice Bogdana i Heroja Milana Tepića, ispred KBC „Dragiša Mišović“. Autobus, koji saobraća na liniji 78, proklizao je usled poledice i pokosio je na trotoaru. Imala je komplikovanu petočasovnu operaciju, a posle 72 sata, koja su bila ključna, dobro se oseća.

Miša Zomboran

Privatna arhiva

Miša Zomboran, Foto: Privatna arhiva

Prema njegovim rečima, voditeljku očekuje teško proleće, ali i lepe stvari u naredne četiri godine.

Mladen Mijatović, Dea Đurđević

Printscreen Instagram

Mladen Mijatović, Dea Đurđević, Foto: Printscreen Instagram

Dea Đurđević je i dalje na intenzivnoj nezi zbog težine povreda. Načelnik VMA prof. dr Miroslav Vukosavljević ispričao je juče za TV „Pink“ da je Dea nasmejana i da ga je zamolila da pozdravi sve njene kolege i sve koji brinu za nju, jer su posete zabranjene. 

 

Prema njegovim rečima, pored normalne srčane akcije, nije bilo krvi u većoj meri, ali je pretila opasnost da dođe do krvarenja prilikom dijagnostičke procedure. Načelnik je kazao da je Dea, pored amputirane ruke, imala i druge povrede, kao što su pneumotoraks i povrede karličnih kostiju.

Voditeljka se oporavlja i dalje na odeljenju intenzivne nege na VMA.