Novica Tončev
Dimitrije Goll - E - stock
Novica Tončev

Dimitrije Goll - E - stock

Novica Tončev , Foto: Dimitrije Goll - E - stock

Antić u izjavi za „Alo!“ kaže da je, posle pisanja plakata i grafita da napusti poziciju trenera, sada sve otišlo predaleko.

Vranjskoj policiji požar na automobilu prijavljen je juče oko pet ujutru. Osnovno javno tužilaštvo u Vranju potvrdilo je da je izgoreo automobil i da je vlasnik „audija A8“ Dragan Antić, dok trener tvrdi da pretnje traju već dve godine i da je ovo nastavak pritiska.

- Ovo duva iz Surdulice. Novica Tončev i cela ta familija hoće da mi uzmu klub jer nisam hteo s njima da nameštam utakmice! Izbacili su nas iz Superlige, a sada hoće da me oteraju sa mesta trenera. Ja nigde nemam neprijatelja, ali oni rade sve živo protiv mene i kluba - kaže Antić i ističe da je prijavljivao pretnje, ali da nadležni ništa nisu preduzeli.

- Ne plašim se nikoga. Moraće da me ubiju da bi me sklonili! Pre nedelju dana su ispisani grafiti „Antiću lopove“ i „Antiću, odlazi“. Sramno je što niko nije uhapšen, iako se na snimcima vidi ko je lepio plakate i pisao grafite. Policija treba da radi svoj posao - poručio je Antić.

Dragan Antić, trener FK Dinamo

Alo!/Vladimir Marković

Dragan Antić, trener FK Dinamo, Foto: Alo!/Vladimir Marković

Automobil je u potpunosti izgoreo, iako su vatrogasci ubrzo po izbijanju požara izašli na teren. Policija i Osnovno javno tužilaštvo u Vranju proveravaju tvrdnje Antića i utvrđuju ko stoji iza podmetnutog požara.

Pitali smo Novicu Tončeva, predsednika Istočnog regiona Fudbalskog saveza Srbije da li sutačne Antićeve tvrdnje, ali je on kratko poručio da nije umešan u podmetanje požara.

- Ne želim da komentarišem bolesne insinuacije, ali najoštrije osuđujem svaki vid vandalizma i nasilnog ponašanja – napisao je Tončev u poruci. 

Pročitajte još:

Komentari (1)

Gruja

28.09.2020 08:19

Tončev jedino nameštanje utakmica nije demantovao...