UŽAS! Novi snimak vršnjačkog nasilja u Subotici: Dečak druga šutirao u lice dok govori na mađarskom, ostali mirno posmataju (VIDEO)

Još jedan slučaj vršnjačkog nasilja potresao je Srbiju

 

Vršnjačko nasilje
Vršnjačko nasilje, Foto: Youtube printscreen

Tinejdžer koji nogom zadaje udarac vršnjaku u glavu, dok ostali sve to nemo posmatraju i razgovaraju, snimljen je u centru Subotice, a snimak je ubrzo podeljen na društvenim mrežama.

Incident se odigrao u parku kod Katedrale Svete Terezije Avilske, a zbog ovog vršnjačkog nasilja, pretpostavlja se, među maloletnicima, policija je pokrenula i istragu.

Na snimku se jasno da vidi da žrtva mirno sedi na klupi i da ga je nekoliko tinejdžera opkolilo. Jedan, kome se jasno vidi lik, šutira snažno dečaka u lice.

Dečak koji je dobio udarac i dalje mirno sedi, samo je posle udarca spustio glavu, dok mu se drugi obraća na mađarskom jeziku i šeta. Ostali u društvu, najmanje njih šestoro, sve mirno posmatraju, a jedan od njih snima nasilje.

Momak koji je brutalno šutnuo vršnjaka govori na mađarskom jeziku:

- Ajde, pričaj, šta se desilo, što ne govoriš! Poslaću te u bolnicu iz koje nećeš izaći! Ajde, otvori se sada, reci šta je bilo - viče nasilnik sa snimka.

Snimak traje minut i 24 sekundi, a među okupljenom decom oko napadnutog dečaka ima i devojčica. Prema nezvaničnim informacijama napadu je prethodila rasprava zbog devojke.

U policiji su rekli da su odmah reagovali i da je u toku identifikacija svih učesnika incidenta. Nadležni preduzimaju neophodne radnje i kažu da će reagovati u skladu sa ovlašćenjima.

- Istraga je još u toku. Čim budemo imali više informacija daćemo saopštenje – kažu u policiji.

 

 

 

Povezane vesti

 • Korisnik: nm
  01/02/2019 - 14:23
  pod led bato,,,j...o bi im mamu ja madjarsku
 • Korisnik: milovan
  01/02/2019 - 13:41
  E da je moga tako udarijo.Cekao bi dok se prasina ne slegne,a onda bi pamtijo nesto do kraja zivota. Mislim da bi se tresao kao terijer kada god prodje pored nekog u mraku.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi