Vršnjačko nasilje
Youtube printscreen

 

Vršnjačko nasilje

Youtube printscreen

Vršnjačko nasilje, Foto: Youtube printscreen

Tinejdžer koji nogom zadaje udarac vršnjaku u glavu, dok ostali sve to nemo posmatraju i razgovaraju, snimljen je u centru Subotice, a snimak je ubrzo podeljen na društvenim mrežama.

Pročitajte još:

Incident se odigrao u parku kod Katedrale Svete Terezije Avilske, a zbog ovog vršnjačkog nasilja, pretpostavlja se, među maloletnicima, policija je pokrenula i istragu.

Preporučujemo još:

Na snimku se jasno da vidi da žrtva mirno sedi na klupi i da ga je nekoliko tinejdžera opkolilo. Jedan, kome se jasno vidi lik, šutira snažno dečaka u lice.

Dečak koji je dobio udarac i dalje mirno sedi, samo je posle udarca spustio glavu, dok mu se drugi obraća na mađarskom jeziku i šeta. Ostali u društvu, najmanje njih šestoro, sve mirno posmatraju, a jedan od njih snima nasilje.

Momak koji je brutalno šutnuo vršnjaka govori na mađarskom jeziku:

- Ajde, pričaj, šta se desilo, što ne govoriš! Poslaću te u bolnicu iz koje nećeš izaći! Ajde, otvori se sada, reci šta je bilo - viče nasilnik sa snimka.

Snimak traje minut i 24 sekundi, a među okupljenom decom oko napadnutog dečaka ima i devojčica. Prema nezvaničnim informacijama napadu je prethodila rasprava zbog devojke.

U policiji su rekli da su odmah reagovali i da je u toku identifikacija svih učesnika incidenta. Nadležni preduzimaju neophodne radnje i kažu da će reagovati u skladu sa ovlašćenjima.

- Istraga je još u toku. Čim budemo imali više informacija daćemo saopštenje – kažu u policiji.

 

 

 

Komentari (2)

milovan

01.02.2019 13:41

E da je moga tako udarijo.Cekao bi dok se prasina ne slegne,a onda bi pamtijo nesto do kraja zivota. Mislim da bi se tresao kao terijer kada god prodje pored nekog u mraku.

nm

01.02.2019 14:23

pod led bato,,,j...o bi im mamu ja madjarsku