Dejvid Korbet
Fejsbuk
Dejvid Korbet

Fejsbuk

Dejvid Korbet, Foto: Fejsbuk

Korbet je uhapšen u štek-stanu u Beogradu 31. januara ove godine i kod njega je pronađen pištolj CZ-99 sa izbrisanim serijskim brojem. Pored njega, uhapšeni su i naši državljani N. V., N. P. i N. A. Kako "Srpski telegraf" saznaje, postoje sumnje da je pištolj koji je zaplenjen prilikom hapšenja ovog specijalca korišćen za ubistva kriminalaca, zbog čega je naloženo dodatno balističko veštačenje.

- Sumnja se da je pištolj korišćen u nekoj pucnjavi i da je tom prilikom zaglavio, pošto je oružje prilikom pronalaska bilo u neispravnom stanju. Takođe, na poštolju su uočeni i izvesni tragovi koji ukazuju na ro da je bio popravljan - kaže izvor tog lista blizak istrazi.

Tužilaštvo je zbog toga naredilo da se obavi dopunsko balističko veštačenje koje će pokazati da li su na pištolju vršene neke izmene.

- Postoje vidne ogrebotine u predelu udarne igle, za koje se sumnja da su sveže. Zanimljivo je da se uradna igla pomera prilikom ispaljivanja metka, pa se zbog toga pretpostavlja da je pišto korišćen u skorije vreme. Na pištolju su uočeni i tragovi sredstva za podmazivanje te se, po svemu sudeći, može zaključiti da je neispravan odnedavno - dodaje taj izvor.

Komentari (4)

nmn

27.07.2018 00:29

prodali mu neispravan sa pokvarenom udarnom iglom iz predostroznosti

Loznicanka

27.07.2018 05:42

Pa sto su ga uhapsili koce sada likvidirati kriminalci.

Цицка

27.07.2018 07:50

Ево на пример Корбетова фаца, то није фаца Американца можда он јесте Американац али је Американац Албанског порекла . Не мора да значи али на то личи . Друго још из доба наших криминалца , имајте увек у виду да наши кринилаци до појаве слободног капитализма су биле бебе , сем пар неких монструма али они нису били криминалци већ монструми , за оне који су се појавили касније . Када су убили Жоржа Станковића сам приметила да се наши криминалци убијају из неког разлога. Прво сма помислила да се вл

milisav

27.07.2018 09:20

Pa zar niste pisali da je on zbog nečega drugog došao...Šta bi sada...