Mesto nesreće, Ruma
Printscreen: MUP
Mesto nesreće, Ruma

Printscreen: MUP

Foto: Printscreen: MUP

 

* Građanima Srbije izdat je apel

* Nesreća se dogodila u sredu, 14. avgusta, u 22.28 sati

* Sve više slučajeva

 

Jedna osoba je teže povređena sinoć, kada je u železnickoj stanici Ruma, na putnom prelazu obezbeđenom automatskim branicima, međunarodni putnički voz naleteo na drumsko vozilo, koje se provlačilo između spuštenih rampi, saopštilo je preduzeće "Infrastruktura železnice Srbije".

Mladen Mijatović se upravo javio i saopštio NAJNOVIJE INFORMACIJE iz Niša!

AUTOR: Alo.rs/Pink/I.L. DATUM I VREME: 15.08.2019. 10:39 Prava drama odigrala se jutros u tržnom centru "Zona3" u Nišu, kada je stigla anonimna dojava o postavljenoj bombi. Dojava o bombi u Nišu, Mladen Mijatović, Foto: Printskrin/Pink U skladu sa bezbednosnim standardima u izvršena je evakuacija tržnog centra.

Voz je naleteo na drumsko vozilo, u sredu 14. avgusta, u 22.28 sati, a prema prvim informacijama, teže je povređena jedna osoba iz drumskog vozila.

Za nesreću na putnom prelazu u Rumi odgovoran je isključivo vozač drumskog vozila, koji nije poštovao propise i saobraćajnu signalizaciju, jer je pokušao da zaobiđe spuštene branike na putnom prelazu, ističe se u saopštenju.

Ubice terale Raju da učini nešto NAJGORE dok su mu likvidirali majku, sestru i sestričinu!

AUTOR: Alo/Novosti.rs/V.M. DATUM I VREME: 15.08.2019. 08:49 Četvorostruko ubistvo u Jabukovcu i dalje je obavijeno velom tajne. Još nije poznato ko je brutalno likvidirao Raju Kazimirovića (72), njegovu majku Dragicu (93), sestru Ljubinku Oprikić (76) i njenu ćerku Draganu (53).

Takođe, podseća se da se u proteklih par dana dogodilo nekoliko slučajeva da nesreće na putnim prelazima prouzrokuju vozači drumskih vozila nepoštovanjem propisa i saobraćajne signalizacije.

"Infrastruktura železnice Srbije" ponovo apeluje na sve učesnike u drumskom saobraćaju da poštuju propise i ne pokušavaju da pređu preko pruge kada su rampe spuštene, jer je to jedini način da se spreče nesreće i sačuvaju ljudski zivoti.

Pročitajte i:

 

BONUS VIDEO: Nadežda Biljić posle brutalnog prebijanja u Urgentom centru!

 

 

Komentari (1)

DNO

15.08.2019 11:45

ovo nije u opste cudno sto se desava,ko god i malo vremena provodi u saobracaju vidi da NIKAD nije bilo vise bahatih vozaca za koje ne vaze nikakva pravila a posto policija ne kaznjava stanje ce biti sve gore