Momčilo Dujović i Jelena Špagović
Facebook
Momčilo Dujović i Jelena Špagović

Facebook

Momčilo Dujović i Jelena Špagović, Foto: Facebook

Jelena Špagović (25), devojački Dujović i Momčilo Dujović (21) uhapšeni su zbog brutalnog ubistva starice Majde Garović (80) iz Zemuna.

Špagović i Dujović deca su bivšeg poslanika i drugog čoveka stranke Srpska desnica Saše Dujovića, s kojim smo uspeli da stupimo u kontakt.

Saša Dujović i Jelena Špagović

Facebook

Saša Dujović i Jelena Špagović, Foto: Facebook

Podsetimo, Jelena Špagović, devojačko Dujović, osumnjičena je da je sredinom jula ubila staricu Majdu Garović, dok je njen rođeni brat Momčilo osumnjičen da joj je pomogao da prikrije zločin.

Elmir R.

Facebook

Ugljenisano telo nesrećne žene pronađeno je 20. juna u Dunavskoj ulici, kod Krčedina.

Ovim povodom pozvali smo Sašu Dujovića, kako bismo ga zamolili za komentar u vezi sa stravičnim događajem, koji je potresao njegovu porodicu.

Pročitajte još:

Na pitanje da li ima neki komentar na to što su njegova deca uhapšena i osumnjičena za ubistvo starice, Dujović je rekao kako ne zna da li "ima potrebe za tim" , te kako je "sve rečeno.

- Ima li potrebe za tim, sve je rečeno? Ne bežim od javnosti, taman posla, mogu da vam kažem. Nemam šta da komentarišem, ako su moja deca kriva, neka utvrdi istraga i neka odgovaraju, kao i svaki drugi građanin Srbije. Zakon je za sve isti - rekao je Dujović.

Dodao je kako je podneo ostavke na sve funkcije, te kako će verovatno da se povuče iz javnog života.

- Smatram da je ovo pre svega moralno s moje strane. To je sve što imam da kažem. Verujte mi da nije lako. Namerno nisam ugasio telefon, jer ne želim da bežim od javnosti. Imajte duše, sve ovo je dovoljno teško za porodicu - zaključio je on.

Policija, Uviđaj

Alo!/ Dejan Briza

Saša Dujović je prošle godine posta samostalni savetnik ministra za rad Zorana Đorđevića, a inače je i zamenik predsednika stranke „Srpska desnica“, čije je predsednik nakon što je ovaj slučaj dospeo u javnost zatražio njegovu ostavku.

Dujović je do 2014. godine bio narodni poslanik Pokreta veterana u Skupštini Srbije, a predsednik je Udruženja ratnih vojnih invalida Srbije svih ratova.