Policija
Alo!/Masanori Jošida
Policija

Alo!/Masanori Jošida

Policija, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Pročitajte još:

 

Rođak pretučene starice, D.B. rekao je da su nasilnici upali u kuću njegove tetke, tražeći joj novac, a onda su je nemilosrdno prebili.

- Baka je trenutno dobro, ali je vidno potresesena. Svi smo uznemireni zbog ovog nemilog događaja. Ovom prilikom on se zahvalio policiji iz Banatskog Despotovca i MUP iz Zrenjanina koji su u kratkom roku uhapsili nasilnike - rekao je bakin rođak.

Kako dodaje D.P. bakin rođak:

- Baka sama živi, nema penziju, već daje malo zemlje u arendu, što je oko 200 evra godišnje. Pokušavamo da sakupimo novac da baki kupimo kuću u blizini naše jer ja živim u susednom selu. Ona sada više sama ne može da ostane u kući. Ovo je velika trauma i za nas i za staricu u poodmaklim godinama koja se plaši sada i da iazđe iz kuće - plaši se rođak.

Preporučujemo i ovo:

 

Iz Policijske uprave u Zrenjaninu sopštavaju da su slobode lišeni A.N. (24), S.N. (29) svi iz okoline Zrenjanina, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo razbojništvo u pokušaju.

 

Osumnjičenima je određeno zadržavanje u trajanju do 48 sati i, uz krivičnu prijavu, privedeni su Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu. Nakon saslušanja određen im je pritvor do 30 dana.