Maša Prenković
Facebook
Maša Prenković

Facebook

Maša Prenković, Foto: Facebook

Branšu je, naime, tvrdio da je sa Mašinim roditeljima Mirjanom i Damirom Prenkovićem imao dogovor da je pozajmi na sedam dana, kako bi je u Francuskoj podmetnuli na DNK analizu za utvrđivanje očinstva umesto unuke njegove supruge Aleksis Gorin Branšu. Sebastijan je

čak rekao i da su majci pre “uzimanja” deteta na parkingu dali 1.800 evra.

Iznoseći odbranu na kraju suđenja optuženi za otmicu je ispričao da je njihov kućni prijatelj Odan preko sajta “Bejbi bum” kontaktirao sa Prenkovićima, a onda su sa njima oko “iznajmljivanja” Maše razgovarale Aleksis i njena ćerka Emelin. Sadržina tih poruka se, kaže, ne seća.

- Poslata nam je poruka da 13. marta dođemo u “Maksi” da se vidimo sa majkom. Tamo smo je našli i ona je mojoj supruzi rekla da je pratimo pokazujući rukom pravac. Napolju u ulici mi je dala znak da uzmem dete, a potom ga pustila. Gospođa Prenković je sama pala i izmislila povrede, jer da sam je gurnuo, jaja koja je nosila razbila bi se na drugom mestu - ispričao je otmičar.

Na pitanje zastupnika porodice Prenković zbog čega nisu poveli i majku u Francusku, ukoliko je već postojao dogovor, Sebastijan je kazao da je Mirjana imala probleme, jer se razvodila od muža, što je, kako je objasnio, napisala i na svom fejsbuk-profilu.

Presuda se očekuje u septembru, za kada su zakazane i završne reči.

Sumnja se da je malu Mašu iz ruku majke oteo Sebastijan Branšu Mišel i odneo je u vozilo u kome ga je čekala Gorin Aleksija Sandrin Branšu.

Nakon otmice otmičari su se sa otetim detetom uputili u pravcu graničnog prelaza radi bekstva iz Srbije.

Međutim, na auto-putu, na naplatnoj stanici Šimanovci, nisu se zaustavili, već su probili rampu, a u poteri koja je nakon toga usledila policija ih je sustigla neposredno pre isključenja sa auto-puta za Sremsku Mitrovicu i lišila slobode.

Devojčica je nakon toga vraćena roditeljima.

 

Komentari (7)

sever

11.07.2016 23:40

E za ovakvu drskost u lazima bi ga na kuku nabio da skapava danima.

jov

12.07.2016 00:05

@sever - što bi neko došao u Srbiju da ukrade dete. verujem da je majka uzela pare, posle prijavila policiji

ana

12.07.2016 00:15

treba uvesti OBAVEZNU DNK analizu odmah po rodjenju zgrazavam se od znanja sta se sve rade. usvojenu decu kroz papire vode kao svoju kao da je sve bilo kako pise. Kao da su RODILI: E pa ne moze.Svako ima pravo na istinu.

mixi

12.07.2016 00:47

Dobro rečeno oni su uvežbana mafija kradljivaca dece!Pratili su da li se razvodi,itdLažovi za novce!

sremica

12.07.2016 00:56

Laže belosvetska bitanga!

melanija

12.07.2016 12:19

Biće da je istina , kao što i pretpostavih . Baš se ministar Stefanović našao na pravom mestu u pravo vreme .

penzioner

12.07.2016 12:21

Ako ne daju validne dokaze za ovu tvrdnju, suditi im i za laznu optuzbu!