Hitna pomoć
Alo!/Masanori Jošida
Hitna pomoć

Alo!/Masanori Jošida

Ilustracija, Foto: Alo / Masanori Jošida

Lopovski pohod Nišlije M. V. (32) neslavno se okončao, jer ne samo što nije uspeo da pokrade kuću na koju se nameračio, već se povredio bežeći od vlasnika koji ga je zatekao "in flagranti", pa je završio u Hitnoj pomoći.

Kradljivac je juče popodne ušao u podrum porodične kuće u Episkopskoj 30 u niškom naselju Palilula, najverovatnije u potrazi za alkoholom, jer je poznat kao neko ko voli da "potegne".

Napao vlasnika kuće

- Na njegovu nesreću u podrumu je bio vlasnik, a iznenađeni kradljivac umesto da pobegne, odlučio je da ga napadne. Gađao ga je staklenim flašama i teglama koje su mu se našle pri ruci, a kada je shvatio da će izvući deblji kraj, počeo je da beži. Međutim, s obzirom na to da je bio u vidno pripitom stanju, sapleo se i pao na rasuto staklo zadobivši tom prilikom posekotine, pa je policija koja je stigla na poziv vlasnika kuće, pozvala Hitnu pomoć. Ustanovljeno je da malerozni lopov ima samo lakše povrede u i vidu površinskih posekotina, pa nije zadržan u bolnici - kažu sagovornici upoznati s ovim slučajem.

No, ni tu se muke lopova nisu okončale, a ono što je usledilo verovatno će mu ogaditi rakiju za sva vremena. Naime, kako je policija ustanovila da je zbog ranijih sukoba sa zakonom Osnovni sud doneo naredbu za obavezno lečenje od alkoholizma M. V. koju je on izbegavao, odmah je ekspedovan u Psihijatrijsku bolnicu u Gornjoj Toponici.