NEZAPAMĆENA TUČA ZBOG DRVA Nišlija potegao nož, ali je dočekan udarcem u glavu, kada je stigla policija SVE IM JE ODUZETO

Svađa između dvojice prodavaca ogrevnog drveta na Kvantaškoj pijaci u Nišu prerasla je juče oko 11 časova u tuču, u kojoj je jedan od učesnika potegao nož, a drugi ga udario u glavu.

Drva za vatru
Drva, Foto: Profimedia

- Čovek je sedeo u kamionu i čekao da proda drva, a ovaj drugi je prišao i pitao zbog čega ga je juče psovao. Posvađali su se, i čovek je izašao iz kamiona i potegao nož, ali ga je ovaj drugi sačekao spreman i udario u glavu. Prišli su tu i drugi prodavci, nastala je opšta svađa - rekao je Nišlija koji se tu zatekao jer je želeo da kupi ogrev, saznaje Jugmedia od očevidaca tog događaja.

U Policijskoj upravi u Nišu kazali su da im je prijavljeno "remećenje javnog reda i mira" na Kvantaškoj pijaci, zbog čega je policija intervenisala i o tom događaju obavestila Osnovno javno tužilaštvo.

- I.P. (61) je prijavio da ga je više lica napalo i verbalno vređalo, a da ga je jedno od tih lica udarilo pesnicom u glavu, nakon čega se on branio. Bilo je obostranog vređanja i protiv obojice aktera podnete su prekršajne prijave - kazali su u policiji.

Intervencija policije pokazala je da dobar deo prodavaca ogrevnog drveta na Kvantaškoj pijaci nema dokumenta potrebna za prodaju, zbog čega je pozvana Šumska uprava u Nišu. Prodavcima je naloženo da sav ogrev koji su prodavali "na crno"“ u 17 kamiona prevezu na stovarište Šumske uprave.

PROČITAJTE JOŠ VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi