U STRAVIČNOJ NESREĆI POGINULI OTAC I ĆERKA (11) "Nisam imao snage ujaku da kažem da je ostao bez sina i unuke!"

Medicinska sestra Svetlana Mitrović, koja je u udesu, u kojem su joj poginuli jedanaestogodišnja ćerka N. M. i suprug Dragan (39), zadobila teške telesne povrede, uspešno se oporavlja i njeno zdravstveno stanje je stabilno.

Kuća Mitrovića
Kuća Mitrovića, Foto: R. Koprijan

Do nesreće je došlo kada se vozilo marke „pasat“, u kojem je ova porodica bila, sudarilo sa teretnim kamionim novosadskih registarskih tablica kojim je upravljao M. G. (62).

Odmah posle udesa obavljeno je alkotestiranje vozača kamiona M. G. i utvrđeno je da nije imao alkohola u krvi. Istraga će pokazati kako je došlo do direktnog sudara putničkog automobila i teretnjaka.

POZADINA UBISTVA POZNATOG BEOGRADSKOG ADVOKATA Miši Ognjanoviću je 15 dana pre ubistva potpisana smrtna presuda, i to zbog ovih poruka!

Kako "Alo!" nezvanično saznaje, Svetlana je spavala u automobilu i ne seća se detalja udesa.

Mesto tragičnog udesa
Mesto tragičnog udesa, Foto: R. Koprijan

Brat od tetke nastradalog vozača "pasata" Milan Krastić kaže da se porodica Mitrović vraćala iz Niša gde je devojčica išla da kupi haljinu.

"A, JE*I GA, BEZ TOGA NE IDE DA..." Ibro iz Amerike poslao pismo zašto se ne vraća u rodnu Bosnu - plakaćete od smeha!

Dete za primer

– Bila je besprekorno dete, odličan đak. Završila je četvrti razred kao prva na recitatorskom takmičenju u opštini. Sve joj je dobro išlo, svaki predmet, sve je znala i želela da zna što više. Ne mogu da se smirim i čitavu noć nisam spavala - kaže učiteljica nastradale devojčice.

- Dragan je uzeo Svetlanu sa posla, ispred Kliničkog centra u Nišu, a zatim su otišli da ćerki kupe haljinu jer su imali svadbu u porodici. Ubrzo nakon udesa, pozvao me je brat i kazao mi šta se dogodilo - kaže Krastić i dodaje da je odmah otišao na mesto nesreće i da je tamo zatekao smrskan automobil u kojem su još bili članovi porodice Mitrović.

- Vatrogasci su sekli vozilo kako bi izvukli Dragana i devojčicu. Ubrzo je stigao i ujak, nisam imao snage da mu kažem da je ostao bez sina i unuke - kaže Krastić.

ŽABAC ODLUČIO DA PROGOVORI Arkan je u poslastičarnici na Dedinju jeo slatkiš zbog kog je imao 120kg, a kada su mu ispale gaće, niko se nije smejao - sem njih!

Za Dragana svi kažu da je bio dobar čovek i da nije pio alkohol.

Beograd dobio Bulevar DRAŽE MIHAILOVIĆA! (FOTO + ANKETA)

- Vredan i pošten čovek, radio je od jutra do mraka, obrađivao je zemlju. Ostadoše supruga i sin koji je sedmi razred - kaže komšija ove porodice.

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE!

Najnovije - Alo.rs