DRUGARICI REKAO ŠTA ŽELI! Niš zavijen u crno, sahranjen dečak koji je pao sa 12. sprata, u školskoj klupi u kojoj je sedeo drugari mu spremili poslednji oproštaj!

Sedmogodišnji S. Ž., koji je poginuo u petak kada je pao sa 12. sprata zgrade u kojoj je živeo sa majkom i mlađim bratom, sahranjen je juče na Novom groblju u Nišu.

Tragedija u Nišu
Tragedija u Nišu, Foto: Alo.rs/D.Ilić

Na večni počinak ispratili su ga njegovi najmili, mnogobrojni rođaci, komšije, ali i Nišlije koje je ova užasna tragedija potresla.

Uz crteže i dirljive poruke, od svog drugara oprostili su se i prvaci OŠ "Sveti Sava". Kada su direktorka škole i učiteljica saopštile deci da je njihov drug nastradao, ona su postavila njegovu sliku na klupu u kojoj je sedeo i, uz gomilu poruka, oprostila se od omiljenog druga.

Pročitajte još

- Kada su krenuli na veliki odmor, zamolili su učiteljicu da im sačuva poruke, da ih neko ne bi ukrao. To su još mala deca, sve shvate i dožive na svoj način. Njega su deca obožavala, bio je mirno, sjajno dete. Drugovi su veoma tužni. Jedna devojčica je ispričala da mu je želja bila da ode na more, da mu je ona obećala da će otići zajedno, i da joj je žao što ne može da ispuni obećanje - ispričala je direktorka škole Sanela Tarana, i dodala da će u školi danas biti održana komemoracija.

Tragedija u Nišu
Tragedija u Nišu, Foto: Alo.rs/D.Ilić

Mališan je poginuo u petak ujutru oko 8.30 posle pada sa solitera na Vizantijskom bulevaru u Nišu, kad se, prema prvim informacijama, najverovatnije previše nagnuo kroz prozor, da vidi da li mu se majka, koja je odvela mlađeg brata u obdanište, vraća kući. Najverovatnije je izgubio ravnotežu i pao.

Kako se saznaje, telo dečaka nije odneto na obdukciju, jer je procenjeno da nikakvih sumnjivih okolnosti u ovom slučaju nije bilo.

Nesrećna majka ispričala je komšijama da nije prvi put starijeg sina ostavila samog kod kuće. Dok je mlađeg vodila do vrtića, stariji bi ostajao kod kuće i gledao crtaće. Nikada nije bilo problema niti se bojao da ostaje sam. Tako je bilo i kobnog jutra, ostao je u krevetu i gledao TV, a ono što je ovu ženu najviše zbunilo je to što se on obukao i obuo patike, kao da je negde krenuo.

BONUS VIDEO:

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi