Ubistvo, uviđaj, mesto zločina, policija
E-stock/Miloš Rafailović
Ubistvo, uviđaj, mesto zločina, policija

E-stock/Miloš Rafailović

Ubistvo, uviđaj, mesto zločina, policija, Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Mandarić je od kuće otišao biciklom do apoteke, barem je tako rekao supruzi, međutim, nije se više vratio kući.

U policiji potvrđuju pronalazak beživotnog tela i da je u pitanju čovek za kojim su tragali od 12. maja kada je Nikolin sin prijavio nestanak.

 - Telo je poslato na obdukciju. Još nije izdata umrlica, ali to treba da kažu u bolnici zašto je tako. Mi možemo jedino reći da je pronađen bez znakova života - kažu u policiji. Kako nezvanično saznajemo telo je pronađeno u delu ulice u kojoj se nalazi rupa nalik na kanal koja je bila puna vode i telo je izvučeno uz asistenciju vatrogasaca.

Ni porodica nije upoznata sa detaljima smrti i u iščekivanju je rezultata obdukcije, a telo je u toku današnjeg dana vraćeno iz Instituta za sudsku medicinu u Novom Sadu u Suboticu.

OBESILA SE DEVOJČICA IZ HRANITELJSKE PORODICE "Prava majka se sekla žiletom! Dete potiče iz problematične sredine! " Kada je probala da se ubije, lekari uradili OVO?!

- Ništa ne znamo, samo nam je rečeno da će telo biti poslato na obdukciju. Čekamo šta će nam reći. Ne bih voleo ništa pogrešno da pretpostavim, videćemo šta se dogodilo kada nam to zvanično saopšte. Bicikl je bio kod njega, a za ostalo ništa ne znam – kaže Miroslav, Nikolin sin.

Iako se porodica nadala da je živ jer su do sina stigle informacije da je viđen u obližnjem selu kako stopira prema Bačkoj Topoli, nažalost, još uvek nije jasno šta se zapravo dogodilo.

NOVI DETALJI UBISTVA U NEGOTINU Iskasapio Đorđa koji ga je iz sažaljenja zaposlio, otarasio se dokaza, pokupio devize i ostavio telo da trune!

Nikola Mandarić je od kuće otišao sa oko 14.000 dinara i receptima za lekove na biciklu. Ranije nije odlazio na duže od sat od kuće, a da to nije najavio. Mobilni telefon nije poneo, ali to nije bilo čudno jer ga nije mnogo koristio. Čim se iste večeri nije vratio kući njegovom sinu je bilo jasno da se nešto dogodilo i da je situacija alarmentna.

Na apele porodice su reagovali oni koji su verovali da su ga videli, čak je i sin verovao da je čovek koji je stopirao u Žedniku i tražio 200 dinara od jedne žene za autobusku kartu bio Nikola.