Zoran Marjanović
Alo/ Masanori Jošida

 

Zoran Marjanović

Alo/ Masanori Jošida

Zoran Marjanović, Foto: Alo/ Masanori Jošida

Zoran nikada do sada nije izgledao ovako "sluđeno".

Pred Višim sudom u Beogradu danas se na optuženičkoj klupi našao Zoran Marjanović, suprug monstruozno ubijene Jelene.

Ubo je u teme, pa u desni lakat, Jelena je otrčala do kanala, a onda je sustigao i smrskao lobanju - Izjave svedoka otkrile sve!

Suđenje decenije Zoran Marjanović, Foto: Alo!/Masanori Jošida * Zoran Marjanović naći će se pred sudijom kao optuženi za ubistvo pevačice u sredu u Višem sudu u Beogradu * Njemu se na teret stavlja teško ubistvo za koje je zaprećena kazna do 40 godina zatvora * Optužnica se zasniva na četiri ključna dokaza - tri materijalna i izjavama svedoka Dugoočekivano suđenje za ubistvo pevačice Jelene Marjanović konačno će početi u sredu u Višem sudu u Beogradu, a na optuženičkoj klupi naći će se Zoran Marjanović, njen suprug.

Kada je ročište završeno, Zoran je u pratnji svojih advokata napustio Viši sud u Beogradu.

Zoran nikada do sada nije izgledao ovako "sluđeno". On je potpuno izbezumljen, oči su mu pune suza, sav je drhtao, a advokati su ga navodili gde i kako da hoda, kao da je malo dete.

Pročitajte još:

Zoran Marjanović kao da nije u stanju da normalno funkcioniše. On nije želeo da daje zvanične izjave za medije. Njegovi advokati su u njegovo ime poručili da on više neće komentarisati i da je to njegova odluka, kao i da će sledeće ročište biti u novembru, koje bi trebalo da bude otvoreno za javnost. Advokati su naglasili i to da Zoran nije kriv za ovaj monustruozni zločin, i čini se da su potpuno samouvereni i ubeđeni u svoje tvrdnje.

Ipak, od porodice Marjanović niko se na ovom ročištu nije pojavio.

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina

 

Komentari (1)

Djuradj

11.09.2019 16:00

Trebao je da zbrise iz zemlje nakon prvog sudjenja,promeni ime zbog mediske hajke nikad ga tako nebi nasli...