VAPAJI NEUTEŠNOG RODITELJA "Nije valjda moje dete, sklonite ćebe da ga vidim!" Bolni jecaji majke nastradalog odzvanjali niškim ulicama

Sedmogodišnji S. Ž. nastradao u petak ujutru u Nišu posle pada sa 12. sprata solitera, majka Milica I. u šoku zapomagala.

Tragedija u Nišu
Tragedija u Nišu, Foto: Alo.rs/D.Ilić

 

Sedmogodišnji S. Ž. poginuo je u petak ujutru oko 8.30 posle pada sa 12. sprata solitera na Vizantijskom bulevaru u Nišu, kad se, prema prvim informacijama, najverovatnije nagnuo kroz prozor da pogleda da li se majka, koja je odvela njegovog mlađeg brata u vrtić, vraća kući. Mališan je, kako se sumnja, izgubio ravnotežu i pao na automobil parkiran ispred zgrade i na mestu preminuo.

UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE! Sve je krenulo od male mrlje! Melanom mu je pojeo vrat i leđa i bio je samo na korak od smrti!

Kada se vraćala iz vrtića, nesrećna majka Milica I. ugledala je ispred zgrade kola Hitne pomoći i policiju. Prišla je da vidi o čemu se radi, ali je ugledala telo prekriveno ćebetom i dobro poznatu patiku pored.

 

- Nije valjda moje dete, sklonite ćebe da ga vidim - odmah je zajecala, a kada je policajac otkrio telo vrisnula je kada je ugledala mrtvog sina.

Tragedija u Nišu
Tragedija u Nišu, Foto: Alo.rs/D.Ilić

 

- Išao je popodne u školu, ostavila sam ga da spava, a evo gde sam ga zatekla. Celog leta prozor nam je otvoren, deca mu nikada nisu prišla ni blizu. Šta ga je nateralo da danas proviruje, ne znam - grcala je u suzama nesrećna Milica tresući se kao prut, dok je policija još radila uviđaj.

 "RUKE SU MI BILE KRVAVE, NIKO NIJE HTEO DA STANE" Marko (22) poginuo u stravičnoj nesreći u Nemačkoj! Otišao tamo da radi pre 10 dana, a onda je porodicu zadesila ogromna tragedija! (FOTO)

Nesrećnoj majci brzo se slošilo, pa ju je Hitna pomoć odmah zbrinula. Na mestu tragedije okupile su se brojne komšije, rođaci, prijatelji, svi u neverici šta je zadesilo ovu skromnu porodicu.

Mališanovi roditelji nedavno su se razveli, a majka je sama, brinula o dva sina.

BONUS VIDEO: PREDSEDNIK VUČIĆ ZA ALO.RS "Nema više nikakvih garancija! Nemojte da kukate što se naoružavamo!"

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi