ISPLIVALI NOVI DETALJI SLUČAJA "KRUŠIK" Nije reč o uzbunjivaču, ovo je nešto mnogo gore!

Osumnjičeni nije uzbunjivač.

"Krušik" Valjevo, Foto: Youtube/Printscreen

 

* Nevladina organizacija "Nacionalna avangarda" pozdravila je danas reakciju policije

* Istražni organi priveli su jednog radnika preduzeća namenske industrije "Krušik"

* On je osumnjičen za odavanje poslovnih tajni, te ocenjuje da nije reč o uzbunjivaču

Predstavnik Udruženja Filip Pejković je na konferenciji za medije kazao da je stav Udruženja da je bezbednost namenske industrije zapravo pitanje nacionalne bezbednosti Srbije.

KOMŠIJE RASKRINKALE MAJKU MONSTRUMA Anica (40) podvodila maloletnu ćerku Branislavu (53), dala mu da joj iskorišćava sina, a priča o najstarijem detetu je još jezivija!

- Osumnjičeni je priznao da je počinio delo za koje se sumnjiči i zato je Nacionalnoj avangardi ostala bojazan da je na delu zamena teza i da se javnosti dobar potez predstavlja kao nešto loše i ''daje alibi'' za osumnjičenog i počinjeno krivično delo - rekao je Pejković.

Dete (15) urlalo od bolova, Hitna pomoć dojurila na lice mesta

AUTOR: Alo.rs/Telegraf/I.L. DATUM I VREME: 13.10.2019. 19:23 Nesreća u Trgovačkoj ulici! Hitna pomoć, Foto: Alo!/Masanori Jošida Automobil je naleteo na 15-godišnje dete u Trgovačkoj ulici na Ceraku. Do nesreće je došlo kod Gazprom pumpe u ovom delu grada. OVO JE UBICA IZ KOCELJEVA! Sa krvavim nožem u rukama je pratio do bolnice!

Ističe da se u svakoj uređenoj državi za iznošenje vojne tajne i poverljivih dokumenata snosi odgovornost, i upitao da li bi bilo drugačije u SAD-u ili Nemačkoj da se desi takav slučaj.

Stav Udruženja je, navodi Pejković, da se ovde ne radi o uzbunjivaču, već da elementi tog krivičnog dela imaju oblik špijunaže.

- Naš pravni sistem jasno uređuje šta je uzbunjivač i koji su preduslovi potrebni da bi neko stekao taj status. Postoje institucionalni koraci i propisane procedure, a ne može se arbitrarno određivati ko će biti uzbunjivač na osnovu trenutnih političkih ili ideoloških stavova ili da li nam se sviđa ili ne neko ko je na vlasti - objasnio je Pejković.

KRVOPROLIĆE NA NOVOM BEOGRADU Izboden muškarac!

Zato, ističe, osumnjičeni nije uzbunjivač, jer, kaže, to je neko ko deluje u opštem interesu, dok je u tom konkretnom slučaju osumnjičeni neko ko je delovao iz privatnih razloga.

Njegovo postupanje motivisano je, kažu, ličnim revoltom, a po sopstvenom priznanju osumnjičeni je uzeo i šifre svojih kolega za pristup dokumentima kojima, inače, nije imao pristup.

Masakrirao nožem Violetu, a pre zločina je ocu izrekao jezivu rečenicu! Popio kutiju bensedina i krenuo kod nje!

AUTOR: Blic/D.S. DATUM I VREME: 14.10.2019. 08:31 Nakon godinu dana ljubavi između Dušana P. i njegove žrtve Violete J, 19-godišnja devojka je pokušala da okonča ovu romansu! Mol, Foto: Alo/ Masanori Jošida Dušan P. uhapšen zbog sumnje da je nasmrt izbo svoju bivšu devojku Violetu J.

Dodaje da takvo ponašanje više podseća na špijunažu, nego na uzbunjivanje, jer, kaže, ne zna se kod koga su ta poverljiva dokumenta završila. Udruženje je pozvalo sve relevante aktere da se uzdrže od paušalnih napada na sektor bezbednosti i da pokažu bar malo poverenja u naše institucije.

NAJAVIO DA HOĆE DA JE IZNENADI, PA JE ISKASAPIO Dušan Petronijević (33) iz Koceljeve obmanuo oca svoje devojke (19), a onda je ubio u njenoj rođenoj kući

- Bezbednost namenske industrije Srbije predstavlja značajno pitanje nacionalne bezbednosti Srbije, jer ovakvi postupci ugrožavaju vojnu industriju, utiču na njen pad i prestajemo da budemo kredibilni u svetu vojne industrije - zaključio je Pejković.

BONUS VIDEO: Sudar na uglu Bulevara kralja Aleksandre i Kumanovske ulice

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi