Ignjat Gajić
Facebook
Ignjat Gajić

Facebook

Ignjat Gajić, Foto: Facebook

 

* Na saslušanju šokirao inspektore

* Potpisan na umrlici kao ožalošćeni

* U kući zatečeni brojni tragovi zločina 

 

Bogdan Gajić (20) iz Šapca, osumnjičen da je u porodičnom domu ubio svog četiri godine starijeg brata Ignjata, na saslušanju nije pokazao ni trunku kajanja zbog zločina.

Kako navode beogradski mediji, relativno hladan Gajić je ostao i kada ga je policija uhvatila sa bratovljevim telom u kolicima, a na čitulji Ignjatu potpisan je kao jedan od ožalošćenih.

Otkriveni uzemirujući detalji iz Ignjatove prošlosti - ovo je PRAVI RAZLOG ubistva?!

AUTOR: Kurir/ Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 22.08.2019. 20:27 Iako je vest o zločinu šokirala gotovo sve Šapčane, koji su tvrdili da su u pitanju dobri, mirni i povučeni momci, saznanja da je Ignjat bio problematičan ipak su većini bila donekle poznata.

 

Osumnjičeni za ubistvo brata već nekoliko dana nalazi se u pritvoru zbog sumnje da je nasmrt pretukao nesrećnog mladića u njihovoj porodičnoj kući. Policija ga je uhapsila u redovnoj kontroli, a zaustavila ga je jer im je bilo neobično da mladić u dvadesetim godinama usred noći gura građevinska kolica dok u ruci drži ašov i lopatu.

Policajci su se šokirali kada je Bogdan na njihovo pitanje šta to ima u kolicima, hladnokrvno odgovorio: "To mi je brat".

Bogdan Gajić, Ignjat Gajić

Facebook printscreen

Bogdan Gajić, Ignjat Gajić, Foto: Facebook printscreen

 

Ispostavilo se da je zaista unakaženo telo Ignjata Gajića bilo umotano najpre u foliju, zatim u čaršav i potom spakovano u kolica. Brojne povrede koje su policajci odmah uočili na telu ukazivale su na nasilnu smrt, zbog čega su se odmah uputili ka domu Gajića.

Kao što su i pretpostavili, i u kući su zatečeni brojni tragovi poput polomljenih prozora na osnovu kojih je zaključeno da je smrtnom ishodu prethodio fizički obračun dvojice najrođenijih.

Za sve to vreme Bogdan nije pokazao ni trunku tuge zbog smrti brata.

Pročitajte još:

 Bonus video: Neverovatno parkiranje u centru Beograda!

 

Komentari (1)

pera rogonja

23.08.2019 08:39

Sta je tu cudno?Vremena se menjaju a da je brat dobar i bog bi imao brata!Da li bog ima brata?Brat mi je ucinio mnoge lose stvari da sa njim nemam nikakvu komunikacju.Mnogo puta mi je doslo da mu koske polomim da nema zatvora to bi ga i snaslo.