Ubistvo, policija
Alo!/Rajko Ristić
Ubistvo, policija

Alo!/Rajko Ristić

Ilustracija: Alo!/Rajko Ristić

Ovaj iskaz, međutim, neće mnogo pomoći dečakovom komšiji, jer ga u svakom slučaju čeka krivična prijava za obljubu deteta!

Kako se saznaje od izvora iz istrage, inspektori su bili šokirani kad su čuli kako dečak pravda Nenada, kom je u utorak, dan nakon hapšenja, određen pritvor do 30 dana!

- Osumnjičeni je u više navrata u poslednjih nekoliko meseci obljubio dečaka iz komšiluka. On je tužioacu kazao da će priznati delo, ali samo ukoliko dobije odgovarajuću nagodbu za manju kaznu. Međutim, dečak je na saslušanju kazao da ga Nenad uopšte nije zlostavljao, već su, kako je rekao, "samo seksualno bili zajedno". Istraga tek treba da utvrdi kako su oni stupili u seksualne odnose - kaže izvor blizak istrazi.

Ukoliko se dokaže seksualna veza između dečaka i mladića, N. S. (19) će se teretiti za obljubu deteta, za šta mu preti od tri do 12 godina zatvora.

Meštani Davidovca nerado pričaju o zlostavljanom dečaku, a o uhapšenom N. S. (19) imali su samo reči hvale.

Pročitajte još:

- Mi u selu ne verujemo da je on to uradio! On je dobar mladić, nikada nije napravio nijedan izgred. Njegov otac je policajac i svi ga u selu znamo. On je dobar i vredan čovek, domaćin za primer - kaže meštanin.

Podsetimo, 13-godišnjeg dečaka iz Davidovca su poslednjih meseci seksualno zlostavljala čak dvojica muškaraca. Pored 19-godišnjeg komšije, mališana je obljubio i D. S. (35) iz susednog sela Kladušnica, koji je uhapšen krajem septembra i još se nalazi u pritvoru.

Dečak se zbog zlostavljanja D. S. (35) u oktobru oko 15 dana lečio od trauma na Psihijatrijskoj klinici u Beogradu.

Međutim, čim se vratio kući u Davidovac, N. S. ga je u subotu pozvao da se nađu na obali Dunava, u jednom bunkeru, gde ga je ponovo obljubio. Mališan je potom sve ispričao svojoj majci, jer su ga psihijatri u Beogradu savetovali da od roditelja ne krije takve stvari, nakon čega je obaveštena policija i N. S je uhapšen.

 

Komentari (2)

tuga

08.11.2018 09:05

I sad ce decko da se oseca krivim sto ce ovaj zavrsiti u zatvoru, a mozda se zaljubio. Kako ce to psihicki da utice na njega za dalje...

Gagi

08.11.2018 09:43

Laze dete,pretili su da ce ga ubiti i njegovu familiju sigurno