Ivan Milojević
screenshoot/Facebook
Ivan Milojević

screenshoot/Facebook

Ivan Milojević, Foto: screenshoot/Facebook

* Ivan Milojević (44) poginuo juče pred zoru u Nišu

* Uzrok stravične nesreće još se utvrđuje, ali postoji mogućnost da je Milojeviću iznenada pozlilo za volanom

* Policajci su na uviđaju u jednom trenutku pomislili da ovde nije reč o nesrećnom slučaju jer nije bilo objašnjenja zašto je Milojević odjednom prešao u levu traku, pred samim kružnim tokom, i bez kočenja udario u banderu

Šef kriminalističke policije u Malošištu Ivan Milojević (44) poginuo je juče pred zoru u Nišu, kad je službenim "renoom klio", pod još nepoznatim okolnostima, sleteo s puta u Bulevaru cara Konstantina i zabio se u banderu javne rasvete! Nesrećni inspektor, koji živi u Nišu, kobne noći dobio je dojavu o zasadu marihuane u Malošištu. Nije hteo da čeka jutro, već je odmah seo u auto da pohapsi narko-dilere, ali je ubrzo nastradao.

Pročitajte još:

Uzrok stravične nesreće još se utvrđuje, ali postoji mogućnost da je Milojeviću iznenada pozlilo za volanom.

Kako se saznaje od izvora iz istrage, tragični udes dogodio se oko tri sata ujutro, kada je Milojević, tragom operativne informacije, krenuo na službeni zadatak.

- U noći između ponedeljka i utorka dobio je informaciju da je otkriven zasad marihuane u Malošištu, pa je odmah krenuo na teren, nije čekao da svane. Takav je bio, predan policijskom radu do krajnosti - kaže izvor i dodaje:

- Kretao se iz pravca Niške Banje ka Nišu i malo pre kružnog toka iznenada je prešao iz desne u levu kolovoznu traku, naleteo na razdelno ostrvo i u punoj brzini zabio se u masivan stub rasvete. "Reno" je skoro potpuno uništen, a inspektor je na mestu poginuo.

 Ivan Milojević

Facebook

Ivan Milojević , Foto: Facebook

Policajci su na uviđaju, kako je rekao izvor, u jednom trenutku pomislili da ovde nije reč o nesrećnom slučaju, jer nije bilo objašnjenja zašto je Milojević odjednom prešao u levu traku, pred samim kružnim tokom, i bez kočenja udario u banderu.

Ta deonica puta je, inače, dobro osvetljena, a na mestu nesreće nema tragova kočenja.

- Mala je mogućnost da je zaspao za volanom, jer je tek bio krenuo u akciju. Međutim, u međuvremenu se saznalo da je on već imao izvesnih zdravstvenih problema, pa zato postoji mogućnost da mu je pozlilo uoči pogibije. Njegovo telo je, po nalogu tužilaštva, poslato na obdukciju, nakon čega će se znati tačan uzrok smrti - objašnjava izvor.

Barbara Vitez viđena u noćnom klubu u Mađarskoj!

AUTOR: Informer/ Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 08.10.2019. 23:44 "Devojka je pre mesec dana bila u jednom noćnom klubu u Budimpešti, i to u dva navrata. Ljudi su je prepoznali i slikali", tvrdi detektiv Stevan Đokić. Barbara Vitez, Foto: privatna arhiva Barbara Vitez iz Sente, koja je nestala 25. novembra 2016.

Milojević je, inače, 17 godina radio u policiji, a od toga je najviše vremena proveo u odeljenju za suzbijanje trgovine narkoticima u Policijskoj upravi u Nišu. Nedavno je dobio novu dužnost, u Merošini, gde je bio rukovodilac odeljenja kriminalističke policije.

Bonus video

Taksisti napali građane!