Hapšenje
Ilustracija
Hapšenje pedofila

Robert Getl

 

- Na motoru su bili tragovi krvi ranjenog napadača i oštećenje od metka na vozilu. DNK je uzet sa vozila i upoređen sa muškarcem koji se javio zbog povrede od metka - kaže izvor. Ubrzo je utvrđeno i da se stan razbojnika M. Š. nalazi u blizini, u istom naselju u kojem i trezor banke i u kojem je pronađen motor. Kako saznajemo, policija je pregledom kamera sa lica mesta i okolnih ulica utvrdila putanju kojom su dvojica muškaraca na motoru došli, a i kojom su pobegli.

- Razbojnici su došli od autoputa, Bulevarom Milutina Milankovića su se dovezli do Tošinog bunara. Nakon izvršene pljačke, odvezli su se Tošinim bunarom u suprotnom smeru, ali su skrenuli u Ulicu Nikole Dobrovića na Bežanijskoj kosi. Tu su ostavili motor i zatim nastavili dalje - kaže izvor upućen u slučaj.

Osumnjičenima je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati, nakon čega su privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu. Kako je rečeno u VJT, nakon što su osumnjičeni saslušani, tužilaštvo je predložilo da im se odredi pritvor. Takođe, osim dvojice muškaraca kojima se na teret stavlja razbojništvo u saizvršilaštvu i troje osumnjičenih za pomaganje učiniocu, policija je zbog sumnje da su učestvovali u pljački uhapsila još dve osobe.

Podsećamo, M. Š. (21) i M. V. (33) uhapšeni su prošle subote nakon filmske pljačke preko 18 miliona dinara ispred trezora jedne banke na Novom Beogradu, a kada je radnik obezbeđenja novca ranio jednog od razbojnika. Ovo očigledno unapred isplanirano razbojništvo odigralo se prošle subote usred bela dana oko 14 sati.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ: