Martin Barna
Facebook

 

Martin Barna

Facebook

Martin Barna , Foto: Facebook

Braća M.D. (19), J.D. (18), kao i dvojica maloletnika, starih 16 i 15 godina, uhapšena su zbog sumnje da su 17. septembra nasmrt pretukla Martina Barnu (17) u parku u Novom Kneževcu.

Leš nesrećnog tinejdžera pronađen je sutradan, a obdukcija je pokazala da je preminuo od posledica šutiranja u stomak i pucanja jetre.

Odmah je pokrenuta istraga, koja je ubrzo rezultirala hapšenjem četvorice mladića.

Ljiljana uvukla crevo u septičku jamu kako bi "produvala" vodu, a onda samo nestala! Suprug ugledao njenu klompu i sve mu je bilo jasno!

AUTOR: Kurir/D.S. DATUM I VREME: 22.09.2019. 16:22 Tragedija! selo, Foto: Tanjug Ljiljana Cvetković (69) u petak oko 11.30 upala je u septičku jamu i udavila se. Pretpostavlja se da se onesvestila od mirisa amonijaka. Kako se saznaje, tragedija se dogodila oko 11.30 u Ulici vojnika Srđana Simića, kad je nesrećna žena pošla da očisti jamu.

Strašna vest o smrti sina Martina, njegovog oca Ištvana Barnu, dočekala je u Mađarskoj, gde inače radi.

- Umesto da uskoro, 12. novembra proslavljamo njegov 18. rođendan, Martina smo sahranili u petak. Da se nešto strašno dogodilo, obavestila me je moja starija sestra Timea, ali je veza bila loša. Seo sam u auto i iz Mađarske pohitao za Novi Kneževac. Čim sam prešao granicu, pozvao sam je telefonom. Samo sam je pitao: "Da li je ono najgore?". Odgovorila mi je potvrdno - ispričao je u suzama očajan Ištvan.

Pročitajte još:

On je dodao da ne zna o su mladići osumnjičeni za ubistvo.

- Ne znam ko su napadači i i zašto su pretukli Martina. Čuo sam su se oni skoro pa živeli na ulici. Očekujem da budu adekvatno kažnjeni - rekao je otac ubijenog tinejdžera.

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina