Kamion u borbi sa vetrom
Printscreen
Kamion u borbi sa vetrom

Printscreen

Foto: Printscreen

Kamiondžija iz Srbije (59) pronađen je u sredu 13. novembra mrtav u svom kamionu, parkiranom u gradiću na severu Italije. Kako je utvrđeno, leš se u kabini nalazio puna tri dana.

Nalazio se na mestu gde je zabranjen pristup, našli ga u lokvi krvi! Nadležne muči jedno pitanje!

AUTOR: Alo.rs./Blic.rs/M.Č. DATUM I VREME: 17.11.2019. 14:04 - 17.11.2019. 14:12 Pao sa pet metara visine! Beton hala, Foto: google maps Muškarac star između 30 i 35 godina, koji je noćas pao sa oko pet metara visini, sa parkinga kod Beton hale, najverovatnije je "sleteo" sa mesta koje je neograđeno i kome prolaznicima nije dozvoljen prilaz.

Kako prenose italijanski mediji, nesrećni čovek radio je za jednu slovačku firmu i trebalo je da isporuči robu jednom italijanskom preduzeću. Pošto se nije pojavio na odredištu, njegovi poslodavci su alarmirali policiju. Karabinjeri zajedno sa lokalnom policijom odmah su započeli potragu, a istraga je trajala sve dok prijava o nestanku nije povezana sa kamionom koji je danima stajao parkiran na trgu ispred hotelskog restorana „Al Sole di Saone“, na auto-putu 237 kod mesta Giudicarie.

Karabinijeri i lokalna policija nisu mogli da uđu u vozilo, pa su u pomoć pozvani vatrogasci, koji su provalili u kabinu i zatekli jeziv prizor. Leš je poslat na obdukciju, koja je pokazala da nije bilo zločina, već da se radi o prirodnoj smrti.

PROČITAJTE JOŠ:

 BONUS VIDEO: Vučić o tome ko ruši srpske oružare

 

Komentari (1)

mile

18.11.2019 10:19

Nisu mogli da nadju kamion! Pa zar je toliko tesko bilo da ugrade GPS u svoja vozila, svaka ozbiljna firma za prevoz to radi, imaju statistiku ne samo gde se nalaze i krecu njigova vozila,vec i kada su vrata otvorili, koliko su stajali i pravili pauze, i mnogo drugih detalja,..a oni ni poziciju nisu imali, stvarno neprofesionalno. Nazalost, nasi ljudi su srecni i kada i ovako losim firmama nadju posao...