Jelena Marjanović
Facebook
Jelena Marjanović

Facebook

Jelena Marjanović, Foto: Facebook

Ispitano je više od 2.000 ljudi, ali dvojica muškaraca koja su bila na nasipu kada je nestala mlada žena naprasno su preminula, pišu "Novosti".

U knjizi ove kompanije o misterioznoj smrti zvezde "Granda", pominju se ta dva čoveka - jedan je žitelj Borče, koji je tog dana, kao i prethodnih, vozio bicikl na toj deonici.

- Drugi muškarac je iz naselja Crvenka, koji je imao policijski dosije - svedočio je izvor iz istrage autorima knjige.

- Obojica su u vreme zločina bila u blizini mesta ubistva. Ipak, preminuli su vrlo brzo posle toga, a da nisu dali izjave u tužilaštvu. Policija im je uzela biološki trag, kako bi bio izolovan DNK uzorak.

Na telu Jelene Marjanović su, inače, pronađena dva nepoznata DNK uzorka. Prema saznanjima iz istrage, oba su muška, ali nisu potpuno čista, odnosno došlo je do mešanja više bioloških tragova od različitih osoba. I pored toga, utvrđeno je da ne potiču od Marjanovića, ali ni od te dvojice svedoka.

Njima je, prema rečima sagovornika iz istrage, posthumno uzet DNK i upoređen sa onima pronađenim na telu Jelene Marjanović, odnosno na njenoj donjoj trenerci i domalom prstu leve ruke. Interesantno je da je s tog prsta nestala i njena venčana burma, koju, inače, nikada nije skidala.

- Jedan od ova dva svedoka je preminuo nekoliko meseci posle ubistva pevačice - objašnjava sagovornik.

- Navodno, reč je o prirodnoj smrti. Ipak, obdukciju niko nije zatražio, što ostavlja neki trag sumnji, jer je reč o muškarcu u srednjim godinama, koji se bavio sportom i bio dobrog zdravlja. Postoji poklapanje u vremenu da je u tom periodu od 17 do 18 časova bio na nasipu. Ovog biciklistu zabeležile su i neke od kamera u Borči i Crvenki.

Drugi svedok je, navodno, digao ruku na sebe. Nije ostavio oproštajno pismo, a bliski srodnici nisu tražili obdukciju. Ostala je misterija da li je njegova smrt inscenirana ili ne. Nekoliko meseci pre ubistva Jelene Marjanović izašao je sa izdržavanja višegodišnje kazne zatvora.

Komentari (12)

ivana

11.02.2018 22:50

Sve vezano sa primesom sekte u povoju, koja je tek trebala da se razvije. Studio, droga, neka vrsta zamisljene sekte kojoj su tezili, vezivali su normalne ljude koji su se nasli tu. das dinar da udjes, a posle nema izlaska. pravi prijatelji nikad ne napustaju nikoga, ovde se radi o tome da su ih napustili svi, jer nisu ni bili prijatelji, vec vezani, jer su iz nekih razloga morali da budu potčinjeni. onaj ko nije slusao, taj je i zavrsio. takva slika se stvara čitajuci sve ovo. PRAVDA ZA JELENU

Baba Jula

11.02.2018 23:02

DNK koji se ne moze naci kome pripada, mogli su da uzmu od bilo koga, da bi prikrili svoje krvave ruke. to bi po njima bio savrsen zločin. mnogo su gledali ID program...

N.N.

11.02.2018 23:19

Eto dva idealna krivca za onoga ko štiti prave krivce. Užas!!

GLUMICA

11.02.2018 23:33

@N.N. - nema tu bagru ko da stiti.To Oni sami spinuju u tom pravcu.Manipulatori.U ostalom na 300m niko nije mogao da mu masakrira zenu a da on to ne vidi i ne cuje.

Helena

12.02.2018 05:39

@N.N. - Glumice, Zoran je sest meseci u pritvoru a Marjanovici ne daju nikakve komentare za stampu i pored toga svakoga dana u gotovi svim listovima gde ti ostavljas komentare bar dva-tri clanka su o Marjanovicima, pa ko onda spinuje i ko je manipulator.

Fata

12.02.2018 08:22

@N.N. - BILI JE NOVINARI DA BI PISALI SVAKI DAN I PISALI KNJIGE! Alo NOVINARI IMATE LI VI PORODICU!

NENA

12.02.2018 08:50

@N.N. - DAJ MOLIMTE RESI TO SA TUZILASTVOM, OD NAS STO KOMENTARE PISEMO NEMAS BAS NIKAKVE POMOCI . TAMO SE DOKAZUJTE KOJE PRAVI KRIVAC KOJE CISTAC NE VREDI NAMA SE PRAVDATI ZNATE GDE VAM JE MESTO.

LIJA LIJA PA DOLIJA

12.02.2018 01:11

Kumo Vera mozete li da spavate? Ima li panike u vasim redovima?

Dr Šuman

12.02.2018 08:17

@LIJA LIJA PA DOLIJA - Daj ljudi sačekajte zvanični izveštaj. Pobogu pa nije kuma Vera bila na nasipu!

Teta Lija

12.02.2018 14:14

@LIJA LIJA PA DOLIJA - Za nasip ne znam.Njena zasluga u saucesnistvu kao aktivni cistac je nesporna .Kolko se samo "jadna" namucila sa kanisterima varikine ,pranjem i ciscenjem,smisljanjem laznog alibija,zametanjem tragova,sa losim kvalitetom magicnih krpa,rukovanjem smart ves masinom najnovije tehnologije sa eko mehuricima,sa skidanjem novca sa ikona i vodjenjem evidencije...Za primer drugima-maksimalna kazna!

Komsika

12.02.2018 17:27

Mozda ubistvo po porudzbini izvrsio ovaj sto je izasao iz zatvora a Zoran pomagac a narucilac neko iz porodice a da je za to znao i Zoran .

Da se prikljucim

12.02.2018 17:33

Ako je tacna poruka koju su prenele novine sa kojom joj je neko pretio , ubio ju je covek koji nije Srbin onako kako je napisao ili je rom ili je hrvat ili bosanac , upotrebio je rec PUNO si lepa tu rec upotrebljavaju ovi ili neki stranac koji zna srspki , Srbin bi rekao MNOGO si lepa .