Borča, policija, hronika, uviđaj
Alo / Dejan Briza
Borča, policija, hronika, uviđaj

Alo / Dejan Briza

Borča, policija, hronika, uviđaj, Foto: Alo / Dejan Briza

Ceo slučaj istražuje nadležno tužilaštvo u Kruševcu. Mala meštanka udarena je kolima 20. septembra u svom rodnom selu, posle čega je zbrinuta u Opštoj bolnici Kruševac.

Teško povređenu petnaestogodišnjakinju, kruševački lekari uspeli su da stabilizuju i ona je kao hitan slučaj, urgentno transportovana za KC Niš.

Porodica nije gubila nadu uprkos teškim unutrašnjim povredama i činjenici da je pacijentinja bila na aparatima. Najgore vesti, međutim, stigle su kasno u petak uveče, a telo devojčice - juče.

- Devojčica se vraćala sa komšinicom i svojim rođenim bratom A.B. sa rođendana, kontakt s vozilom imala dok su bili na trotoaru, dok je vozilo naišlo sa nekog sporednog puta - navodi nazvanično izvor.

- Za volanom je bio U.A. meštanin, koji je, da tragedija bude veća, rođak devojčice, blizak sada ožalošćenoj porodici.

Devojčica je bila ponos Obreža. Pohađala je prvi razred Srednje ekonomske škole u Varvarinu i bila je dobar đak. Pametna, lepa, vredna, dobra drugarica, sestra, ćerka. Tako je opisuju prijatelji i rodbina. Igrala je folklor u KUD “Kolo” iz Obreža, imala je izuzetnog dara za igru i pesmu.

Među bliskim rođacima koji ne mogu da veruju šta se dogodilo je i Anin stric, Boban B. sa svojom porodicom.

- Pre samo pet godina ostala je bez oca, Miroslav je preminuo u 38. godini, pa je majka, Jelica ostala sa dve ćerke i sinom - kažu rođaci porodice.

- Tu su i baka i deka, ne zna se kome je teže. Aninom bratu svakako, jer su bili blizanci.

Prema nezvaničnim saznanjima kod vozača nije utvrđeno prisustvo alkohola, a izveštaj je sa svim prilozima sa uviđaja prosleđen nadležnom tužilaštvu u Kruševcu.

Devojčica će biti sahranjena u ponedeljak u 14 sati na Novom groblju u Obrežu.

Pročitajte još: