Autoput
Tanjug/Dušan Aničić
Autoput

Tanjug/Dušan Aničić

Autoput, Foto: Tanjug/Dušan Aničić

U sudaru na auto-putu Beograd - Novi Sad desila se nesreća u kojoj je poginula jedna osoba.

Kako saznajemo, saobraćajna nesreća desila se na mostu kod Beške. Sumnja se da je u sudaru sa automobilom poginuo jedan radnik.

- Ekipa novosadskog Zavoda za hitnu medicinsku pomoć izašla je na teren, ali su kolege nažalost samo mogle da konstatuju smrt muškarca – izjavio je portparol te zdravstvene ustanove dr Zoran Krulj.

- Vidim da su radovi na putu. Bili su postavljeni čunjevi - reči su očevica uz napomenu da je na mestu nesreće zatečena policija, te da je telo i dalje bilo na putu.

Iz JP ’’Putevi Srbije’’ ranije je najavljeno da će se 21. i 22. aprila, od 7 do 17 časova, izvoditi radovi na čišćenju i pranju dilatacija i slivnika na mostu "Beška", petlja Beška i petlja Kovilj.

Oni su precizirali da će se danas radovi izvoditi u voznoj i zaustavnoj traci, dok će se saobraćaj odvijati preticajnom trakom, a da će radovi biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Fotografija sa mesta nesreće napravljena je nešto pre 13.30, međutim, gužva se formirala već oko dvadeset minuta pre 13 sati, u vreme za koje se pretpostavlja da se nesreća desila.

Iz PU Novi Sad potvrđeno nam je da je uviđaj u toku.