Ušće
Alo!/Masanori Jošida
Ušće

Alo!/Masanori Jošida

Ušće, Foto: Alo!/Masanori Jošida

* Trojica muškaraca dobili su prekršajnu prijavu zbog narušavanja reda i mira na beogradskom festivalu Bir fest

* Na očigled frapiranih posetilaca, upražnjavali grupni oralni seks

* Za remećenje javnog reda i mira u prekršajnom postupku zaprećene su kazne rada u javnom interesu od 240 do 360 sati, ili zatvor od 30 do 60 dana

Trojica muškaraca dobili su prekršajnu prijavu zbog narušavanja reda i mira na beogradskom festivalu Bir fest, jer su na obližnoj stazi, na očigled frapiranih posetilaca, upražnjavali grupni oralni seks!

Prema nezvaničnim informacijama, trojica muškaraca sa inicijalima S. P, I. M. i T. N. su 18. avgusta, oko 4 sata ujutru, zatečeni golišavi "na gomili" na stazi kojom su se kretali posetioci festivala. Za ceo slučaj saznalo se kada je nepoznata osoba na Fejsbuku objavila fotografiju krivične prijave.

Pročitajte još:

"Dana 18. avgusta, u 4 časa, u parku, u neposrednoj blizini Bulevara Nikole Tesle na Beogradskom festivalu piva, pored staze u parku kroz koju prolaze posetioci festivala, došlo je do narušavanja javnog reda i mira od strane trojice muškaraca koji su upražnjavali oralni seks", piše u prekršajnoj prijavi koju je protiv razuzdane trojke podnela policija.

U veoma pedantno napisanoj prijavi se dalje navodi ko je od pomenute trojice klečao, a ko stajao; ko je držao čiji polni organ, a ko pružao oralni seks; kome su pantalone bile spuštene do kolena i svi ostali detalji ove nesvakidašnje orgije na otvorenom.

Zbog jednog detalja na njegovoj UMRLICI ceo Šabac je u šoku! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 21.08.2019. 17:50 Dan nakon što je razotkriven jezivi zločin u Šapcu, porodica Gajić oglasila je žalost za ubijenim sinom Ignjatom (24). Bogdan Gajić, Ignjat Gajić, Foto: Facebook printscreen * Bogdan Gajić (20) iz Šapca osumnjičen je za ubistvo brata Ignjata (24) * Ignjat je danas sahranjen na Novom groblju * Ožalošćeni iz uže porodice nisu samo njegova majka Tanja, otac Petar i najmlađi brat Vidak.

Inače, za remećenje javnog reda i mira u prekršajnom postupku zaprećene su kazne rada u javnom interesu od 240 do 360 sati, ili zatvor od 30 do 60 dana.

Bonus video

Neverovatno parkiranje u centru Beograda!

 

Komentari (1)

lili

23.08.2019 11:03

Dotakosmo dno....nema dalje... Nema nam spasa! Znam da zvuči pesimistički, ali na žalost, tako je. ....I sve češće se pitam, da li je išta normalno i čovečno ostalo u ljudima?