žabac
privatna arhiva
žabac

privatna arhiva

U bolnici proveo četiri nedelje Nemanja Stamatović Žabac, Foto: privatna arhiva

On u ispovesti za "Alo.rs" kaže da je u zatvoru bio više od 10 godina, ali da mu je kovid bolnica bolja škola od robije!

žabac

privatna arhiva

Imao je gušenje, bio je priključen na kiseonik, a jednog momenta je maltene umro: Žabac, Foto: privatna arhiva

 - Ljudi su kukali, stenjali, halucinirali, neki su goli i mokri od urina sedeli u ćošku kupatila sa glavom na kolenima, dok su neki ležali uneređeni. Sestre i lekari su davali sve od sebe da svima pomognu. Ja sam toliko oslabio, da mi se stomak zalepio za kičmu! Gledao sam kako žena pored mene umire. Bila je na respiratoru, ali je neprekidno tražila vodu. Sestra je dreknula na nju: "Ne smeš, malopre sam ti dala četiri gutljaja!", ali je ona kasnije nagla flašu i za tili čas je pomodrela i pala! Dotrčali su lekari, ali joj nije bilo spasa - seća se rijaliti takmičar i otkriva da ga je sestra Saška u Požarevcu postrojavala, ali da joj je zahvalan zbog toga.

žabac

privatna arhiva

Predrag Ranković Peconi, prvi čovek TV „Hepi” mi je drug iz detinjstva koga sam uvredio tokom rijalitija i hoću javno da se mu se izvinim: Žabac, Foto: privatna arhiva

- Ljuba Zemunac je bio strah i trepet na ulici. Zajedno smo sedeli u kafani, iako je mrzeo alkohol do zla boga! Preuzeo sam njegovo krivično delo i robijao sam umesto njega šest i po godina u Frankfurtu zbog pištolja kojim je ubijen jedan Hrvat. Kad je policija upala u lokal u kojem se skupljaju mangupi, bacio je pištolj pod sto i na italijanskom dobacio: "Tu non mi konosko!", što je značilo "ne poznaješ me". Kad sam mu posle toga rekao da sam zbog njega zaglavio robiju, rekao je u šali: "Tako se kali čelik!".

žabac

privatna arhiva

Preuzeo sam krivično delo Ljube Zemunca i robijao sam umesto njega šest i po godina u Frankfurtu zbog pištolja kojim je ubijen jedan Hrvat:Žabac, Foto: privatna arhiva

PROČITAJTE JOŠ:

Sestre skidaju skafandere, hoće u rijaliti!

Žabac kaže da su ga lekari i sestre pitali za Milijanu, šalili se sa njim, zadirkivali ga i tako ga na foru podsticali da se bori za život.

- Sestre su se zezale: „Kakva Milijana? Videćeš kad mi skinemo skafandere i kad se skockamo.” Prihvatao sam šalu i sestri Gogi uzvraćao: „Ti ja ćemo tamo goli! Nećemo ni da se oblačimo!” - kroz smeh priča Žabac.