Nemanja L.
Instagram printscreen
Nemanja L.

Instagram printscreen

Nemanja L., Foto: Instagram printscreen

Pre oko dva meseca kuću u kojoj je Nemanja živeo sa mlađim bratom i roditeljima, pokušali su da opljačkaju nepoznati muškarci koji su kasnije uhapšeni, ali i ubrzo pušteni.

PROČITAJ JOŠ:

- Oni su bili na nekom slavlju, međutim, tada se Nemanja ranije vratio kući i zatekao jednog od njih na vratima – priča jedan od meštana Umčara.

Naime, uz pomoć ostalih komšija lopovi su sustignuti, ali su ubrzo i pušteni iz zatvora, "Blic" nezvanično saznaje.

Dva nepoznata pljačkaša su iz Beograda i pretpostavlja se da su duže vreme tipovali koju kuću će opljačkati pa su odabrali ovu porodicu, s obzirom na to da važe za jednu od imućnijih u Umčarima.

Do stravične nesreće je, kako smo ranije pisali, došlo kada je mladić vozio velikom brzinom pri čemu je izgubio kontrolu nad volanom. Neposredno pre sudara sedeo je sa prijateljima u kafiću, praveći planove za svoj rođendan koji je trebalo da proslavi 18. maja.

Oko 11 sati je krenuo kući i povezao druga sa sobom. Kada ga je ostavio, stigao je svojoj kući i, kako pričaju poznanici, legao u krevet. Nakon toga ga je, navodno, drugo društvo pozvalo da se nađe sa njima. Zbog smrti mladića celo naselje je i dalje u šoku. Za njega mahom svi imaju reči hvale.

PREPORUČUJEMO:

- Bio je divno dete, niko nema za njega jednu ružnu reč da kaže. Imao je mnogo drugara, svi su ga voleli. Dolazi iz veoma kulturne i fine porodice i svi su šokirani tragedijom koja se dogodila - bile su uglavnom reči komšija koji su poznavali Nemanju i njegovu porodicu.

Sa druge strane, jedan meštanin ispričao je da ovo nije prvi put da Nemanja vozi.

- Nemanje je često vozio koliko ja znam, zna se da kada ovde utihne a to je već negde oko 11, pola 12 noću, momci koji imaju automobile kreću da jure ulicama i onda se desi tragedija. On je bio mnogo dobar dečko ali eto sudbina je rešila da ga uzme, šta da kažem – priča jedna od Nemanjnih poznanica.

Prvi koji su Nemanji pritekli u pomoć bila je porodica iz kuće koja se nalazi preko puta. Kako oni pričaju od siline udarca proizveden je jak zvuk koji je sve komšije terao da izađu na ulicu i vide šta se dogodilo. Ubrzo su na lice mesta stigli i policajci, hitna pomoć i vatrogasci, koji su morali da seku automobil kako bi izvukli telo preminulog dečaka.

Stanari okolnih kuća ispričali su takođe da je neposredno nakon udarca mladić i dalje bio živ, da je krlkljao ali je ubrzo izdahnuo.