Policija, hapšenje
Alo!/Masanori Jošida
Policija, hapšenje

Alo!/Masanori Jošida

Foto: Alo!/Masanori Jošida

Biciklista Milan Vukić (25) poginuo je u subotu uveče u Ulici Nike Maričića u Kupinovu kad ga je automobilom udario Nemanja M. (18).

Pročitajte još:

Tragedija se, kako se saznaje, dogodila u 22.30 časova.

- Mladić se vraćao iz sela na biciklu kad ga je pod nerazjašnjenim okolnostima udario Nemanja M., koji je vozio "audi". Na mesto nesreće odmah su stigli Hitna pomoć i policija. Lekari su dali sve od sebe da spasu Vukića, ali je on preminuo u sanitetu na putu do bolnice - priča naš izvor iz istrage i dodaje:

Krivična prijava

- Protiv vozača "audija" podneta je krivična prijava u redovnom postupku zbog teškog dela protiv bezbednosti saobraćaja, a on nije zadržan u pritvoru. Telo poginulog prebačeno je na Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu - dodao je izvor.

Komšije nastradalog Vukića kažu da su tek u nedelju ujutru čule za nesreću.

- Nezapamćena tragedija! Milan je bio divan mladić, znam da se u trenutku nesreće vraćao kući iz sela. On je u Kupinovu živeo s roditeljima, braćom i suprugom. Ima dvoje dece, od kojih jedno ima dve i po godine, a drugo mesec dana. Tek su proslavili rođenje bebe, a eto šta se dogodilo. Inače, Milan je radio u Šimanovcima, a igrao je i fudbal - pričaju uplakane komšije.

Hitna pomoć

Alo!/Dejan Briza

Hitna pomoć, Foto: Alo!/Dejan Briza

Udovica ne izlazi iz kuće

Kako kažu, Vukićevi roditelji su slomljeni, a supruga ne silazi iz kuće.

- Taj mladić koji ga je udario je iz drugog sela, znamo samo da mu je otac vozač autobusa i da je jako mlad - dodaju meštani Kupinova.

Još jedna smrt na putu

Motociklista Dragan Ikonić (28) poginuo je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kad je svojim dvotočkašem prešao na suprotnu stranu kolovoza i udario u automobil koji se kretao u svojoj traci. Nesreća se dogodila juče u ataru Banje Junaković, na putu Apatin-Sombor.

Most se srušio na autoput Beograd - Niš! Građani se skamenili kad su čuli stravične vesti!

AUTOR: RTS/ Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 01.09.2019. 19:58 Saobraćaj u brzoj traci je obustavljen. Foto: Alo!/Rajko Ristić Na auto-putu Niš-Beograd, kod Jagodine, na kolovoz je pao deo betonske konstrukcije mosta preko reke Lugomir, pa je u brzoj traci ka Beogradu obustavljen saobraćaj. Deo betonske konstrukcije otpao je sa mosta oko 18 časova, prenosi "RTS".

- Ikonić je transportovan u bolnicu, gde je preminuo. Istraga je u toku - rekao je izvor.

Bonus video

Neverovatno parkiranje u centru Beograda!