"KAKO JE LEP OVAJ SVET" Nekoliko sati pre nego što ga je ubio pijani vozač, Marko (27) poslao sestrama snimak koji kida dušu!

Marko Bošković (27) poginuo je u subotu u Čikagu u saobraćajnoj nesreći kada je na njega naleteo pljačkaš banke.

Marko Bošković
Marko Bošković, Foto: Printscreen Go fund me

* Marko Bošković (27) poginuo je u subotu u Čikagu u saobraćajnoj nesreći kada je na njega naleteo pljačkaš banke

* Marko je nekoliko sati pre smrti svojim sestrama Ivani (34) i Milici (31) poslao snimak u kojem kaže: "Kako je lep ovaj svet"

* On je pre tri godine otišao u Ameriku i prvo vreme radio kao spasilac na bazenu, a onda je počeo da vozi kamion

Na njega je naleteo pijani vozač Huan Rode-Kruz (25) koji je tom prilikom usmrtio i devojku Lauru Uribe (26). Obe žrtve podlegle su povredama odmah nakon prijema u bolnicu.

U nesreći je povređen i Momčilo G. koji je trenutno u komi, a David, inače Laurin momak, je prošao sa lakšim povredama.

NIKO NE ZNA GDE SU, A JEDNA STVAR JE POSEBNO JEZIVA! Zorka unakazila dužnika šoljom za kafu, Olivera ubila zlatara, a Slobodanka je likvidirala svog kuma!

NAJMANJE OSMORO POVREĐENO! Užas u Beogradu, traktor smrskao auto, lančani sudar kod Hitne pomoći!

Marko je nekoliko sati pre smrti svojim sestrama Ivani (34) i Milici (31) poslao snimak u kojem kaže: "Kako je lep ovaj svet".

Marko Bošković
Marko Bošković, Foto: Printscreen Go fund me

On je pre tri godine otišao u Ameriku i prvo vreme radio kao spasilac na bazenu, a onda je počeo da vozi kamion.

HTEO DA UBIJE NEROĐENO DETE! Ljubavnica mu javila da je trudna, a od straha da ne sazna njegova devojka udarao je čekićem i elektro-šokerom!

Svojim sposobnostima i poznavanjem ekonomije brzo je otvorio svoju firmu i kupio tri kamiona. Razvijao je pametno biznis u želji da pomogne svojoj porodici, veliku pomoć imao je od najbolje prijateljice Marije Čudić koja mu je pomogla kada je stigao u Ameriku, a sada nažalost pomaže porodici da se Marko sahrani u rodnom gradu.

Na mladića naleteo pljačkaš, Srbija skuplja novac da se njegovo telo vrati! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 21.10.2019. 18:32 Marko je život izgubio u saobraćajnoj nesreći. Marko Bošković, Foto: Printscreen Go fund me Kako se saznaje, Marko Bošković poginuo je u subotu u Čikagu u 27. godini života. Marko je život izgubio u saobraćajnoj nesreći kada je na njega naleteo pljačkaš banke.

Podsetimo, osumnjičenom Huanu je određena kaucija od 750.000 dolara, a predviđena zatvorska kazna za ovo delo je 28 godina zatvora.

Bonus video

Prepad na teroriste - vežbe na aerodromu u Batajnici

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi