Policija, privođenje
Alo!/Marko Metlaš
Policija, privođenje

Alo!/Marko Metlaš

Policija, privođenje, Foto: Alo!/Marko Metlaš

Ovim rečima komšije iz opštine Opovo opisuju Nedeljka V. (28) koji je u četvrtak počinio brutalan zločin kada je nasmrt pretukao svog cimera u beogradskom naselju Borča.

Inače, Nedeljko je nakon ubistva, mrtvog cimera Miroslava M. (29) izbacio u žbunje ispred zgrade, a zatim se navodno vratio u stan u legao da spava.

Budući da je Nedeljko rodom iz Opova, meštani ovog sela svakako da nemaju reči hvale za njega.

- Dosta ljudi zna njegovu porodicu, on ima i mlađeg brata, međutim njih dvojica su skroz različiti. Njegov brat je dobar mladić, bavio se sportom, a Nedeljko je uvek bio čudan - navela je jedna od komšinica za Kurir Nedeljka V.

Kako su poznanici naveli, Nedeljko je u Opovu donedavno živeo sa svojom suprugom i decom.

- Njih četvoro, žena njeno dete iz prvog brata, i njihovo zajedničko dete živeli su zajedno, ali skoro da smo svedoci da je on nju često maltretirao. Stanari su često čuli buku iz njihovog stana. Nekoliko puta su ih i upozoravali, međutim oni se nisu previše obazirali - rekao je jedan od poznanika i dodao:

- Strašno je žalosno zbog te dece i jadne žene koja je sve poslove u kući morala da obavlja, on nikada nije hteo da joj pomogne. Ne znam ni od čega su živeli, nikada ga nisam video da ide na posao - kazao je komšija.

Nedeljko se navodno nedavno razveo od supruge i od tada krenuo da stanuje sa svojim prijateljem u Borči.

- Čuli smo da je počeo pre nekog vremena da živi sa njim u iznajmljenom stanu u Borči. Verovatno je da su obojica koristili narkotike, zato su i rešili da budu zajedno. Navodno je u pitanju dug od 170 evra, zbog čega ga je Nedeljko ubio - priča za Kurir jedan od Nedeljkovih poznanika.

Podsetimo, ubistvo se dogodilo u Ulici Julije Delere, u iznajmljenom stanu u potkrovlju zgrade. Kako saznajemo, telo, koje je bilo pokriveno delom kreveta i starog dušeka, našao je poštar u žbunu u Ulici ratnih vojnih invalida.

- Nedeljko je navodno dilovao drogu, ali je bio i njen uživalac. Ubijeni je bio korisnik droga i ovaj stan je bio njihovo utočište. Kobne večeri njih dvojica su se navodno nadrogirala i prvo verbalno posvađala. Nakon toga je došlo i do fizičkog okršaja - rekao je izvor.

Kamere snimile

Prema rečima sagovornika, u jednom trenutku mu je žrtva postala preteška.

- Sedeo je na stepenicama i hvatao vazduh kako bi mogao cimera da izbaci napolje i na taj način reši se beživotnog tela. U ulazu u zgradu postoji kamera, koja je najverovatnije snimila ubicu kako nosi nagog cimera - kaže izvor i dodaje:

- Poneo ga je do susedne zgrade i ostavio u žbunju. Nakon toga je pobegao. Uhapšen je u brzoj i efikasnoj akciji policije.

Pročitajte: