Policija, Uviđaj
Tanjug/Jaroslav Pap

 

Policija, Uviđaj

Tanjug/Jaroslav Pap

Policija, Uviđaj, Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

 

Telo je bilo izmasakrirano nožem, a policija sumnja da se ovo svirepo ubistvo dogodilo prilikom primopredaje droge!

Napadnut dok je vozio

Kada je pronađen, Nedeljković je obliven krvlju ležao oslonjen na volan, a na telu su bile vidljive povrede iz kojih se krv slivala na sedište.

 

Tukli ga i masakrirali do smrti!

AUTOR: Alo.rs/M.Č. DATUM I VREME: 16.10.2019. 18:32 - 16.10.2019. 18:43 Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su D. B. (1980) i D. T. (1992) zbog postojanja osnova sumnje da su u saizvršilaštvu izvršili krivično delo teško ubistvo. Sumnja se da su oni, jutros u Bariču, nakon kraće rasprave i tuče naneli više uboda nožem četrdesetpetogodišnjem muškarcu koji je potom preminuo.

- Žrtva je ubijena u svom automobilu i najverovatnije je napadnut dok je vozila. Ubica mu tako nije dao priliku ni da pokuša da se odbrani. Prema prvim informacijama, on se sastao sa jednom osobom s kojom je trebalo da ugovori primopredaju droge. Iako je izgledalo da je posao sklopljen, Nedeljković je napadnut i uboden dva puta nožem u leđa, dva puta u predelu srca, a uboden je i u vrat!

- On je uspeo nakon toga da krene kolima ka porodičnoj kući. Međutim, u jednom trenutku je izgubio kontrolu, sleteo s puta, pokosio saobraćajni znak, a auto se potom zaustavio desetak metara dalje. Od zadobijenih povreda žrtva je iskrvarila i brzo umrla - rekao je za izvor iz istrage.

Pregazio pešaka, robijao tri godine

Nebojša Nedeljković je proveo tri godine iza rešetaka zbog saobraćajne nesreće u kojoj je stradao pešak. On je automobilom naleteo na čoveka u Umci. Po pričama meštana Bariča, u trenutku nesreće bio je pod uticajem narkotika.

Nebojšina nevenčana supruga Tanja, koja živi u kući njegovih roditelja u Bariču, ispričala je da se poslednji put čula sa Nebojšom 45 minuta posle ponoći.

- On mi je tog dana rekao da treba da se vidi sa jednim drugom da završi neki posao i da će doneti pare. Nije mi rekao o kojem poslu se radi, a ja nisam pitala. Čuli smo se oko 23 časa, a poslednji put oko 45 minuta posle ponoći. Pozvala sam ga još jednom oko 1.25, telefon je zvonio, ali se on nije javio. Legla sam da spavam, a oko četiri ujutru probudila me je policija - kazala je Tanja.

Privedeno troje, među njima i žena

Policija ne isključuje mogućnost i da je Nedeljkovića napalo više njih. Inspektori su na informativni razgovor u toku jučerašnjeg dana priveli tri osobe, među kojima su jedan lokalni diler i jedna žena. Policajci su ceo dan češljali Barič, a posebno su obratili pažnju na groblje jer se sumnjalo da je tu odbačeno oružje kojim je Nedeljković usmrćen.

PROČITAJTE JOŠ:

 BONUS VIDEO: Helena Gavran ima četiri godine i tumor na mozgu. HITNO POTREBNA POMOĆ